Скорпіонам «світять» гроші, а Близнюкам – старі-нові стосунки: гороскоп на 10 листопада

ОВНИ

Не уникайте людей, які хочуть провести з вами час, бо ризикуєте залишитися без друзів. У будь-якій ситуації порівнюйте, що ви можете отримати, з тим, що ризикуєте втратити. Так ви зможете завжди розуміти, що саме вам потрібно.

ТЕЛЬЦІ

Якщо ви раптом остаточно вирішили, що з вашою нинішньою роботою час розпрощатися раз і назавжди, то не поспішайте спалювати всі мости. Зважте ще раз усі за та проти.

БЛИЗНЮКИ

У вас з’явиться нагода відновити старі стосунки. Зорі рекомендують дуже серйозно подумати про цю можливість, бо є великі шанси, що ця людина змінить ваше життя до кращого.

РАКИ

Завжди приємно потішити ближнього. Цього дня у вас буде таке бажання. І буде така можливість. Цей день потрібно присвятити спілкуванню з виключно приємними людьми.

ЛЕВИ

Навіть якщо ви продумаєте кожен свій крок, знайдеться зовнішня сила, яка анулює ваші зусилля. Цей день взагалі буде не дуже вдалим.

ДІВИ

Ваші цілі дуже серйозні, але не варто відкладати звичайні життєві приємності, аби ще раз переглянути плани свого майбутнього. Розважтеся. Це ще більше вас надихне.

ТЕРЕЗИ

Ви можете відчути апатію. Вам краще якнайшвидше вигадати, як побороти це відчуття, інакше зіпсуєте собі весь вихідний.

СКОРПІОНИ

Вам доведеться попрацювати цього дня. Причому, справи ви будете вирішувати до темної ночі. Але не поспішайте сердитися – ваш керівник уже завтра подякує вам за роботу фінансово.

СТРІЛЬЦІ

Вам не зашкодить бути більш рішучими. Тоді Фортуна посміхнеться вам. Навіть якщо це не ваш стиль життя – цього дня його варто змінити.

КОЗЕРОГИ

Останнім часом у вас дуже багато справ? Це до кращого! Ваші зусилля невдовзі високо оцінять.

ВОДОЛІЇ

Будьте активними цього дня. Якщо просто лежатимете на канапі, то можете втратити хороші можливості покращити життя. Також можливі вигідні знайомства.

РИБИ

Не треба сподіватися лише на долю. Робіть щось і самі. На жаль, просто так нічого не буває, тому доведеться докласти зусиль, щоб отримати бажане.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень