Терезам – романтичне знайомство, Ракам - цінні поради: гороскоп на 4 листопада

ОВНИ

Не дозволяйте людям себе використовувати: робіть спочатку те, що потрібно виключно вам і не переживайте, що вам теж можуть колись відмовити. 

ТЕЛЬЦІ

Не намагайтеся вести подвійну гру, бо це може вийти вам боком. Ви навіть промовчати про щось не маєте права, тому, якщо вам зовсім не хочеться розкривати зацікавленим особам якусь інформацію, то усіма силами намагайтеся уникнути зустрічі з ними.

БЛИЗНЮКИ

Покваптеся! Цього дня багато чого залежатиме від швидкості вашої реакції та вміння балансувати на краю прірви. Якщо встоїте, то весь світ буде біля ваших ніг.

РАКИ

Існує ймовірність того, що вам доведеться зайнятися справою, у якій ви не надто розбираєтеся. Намагайтеся заручитися підтримкою фахівців. Вам не відмовлять і дадуть цінні рекомендації.

ЛЕВИ

Вас чекає відповідальний день. Не бійтеся йти на ризик, бо пізніше доведеться пошкодувати про щось, чого ви зараз не зробите.

ДІВИ

Вмійте відстоювати свою думку. Не варто перейматися тим, що у вашого співрозмовника більший досвід. Ви теж багато знаєте та вмієте, а, крім того, у вас є чуття, яке не можна недооцінювати.

ТЕРЕЗИ

Ви зможете зав'язати несподіване романтичне знайомство. Не впустіть свій шанс!

СКОРПІОНИ

Відірвіться вже нарешті від роботи. Дайте собі можливість перевести дух і побачити життя за межами офісу. І будьте більш поблажливими до людей.

СТРІЛЬЦІ

Ваші стосунки з коханою людиною вийдуть на новий рівень. Психологи називають це стадією плато, тобто повною відсутністю підйомів і падінь. Тут вам знадобиться терпіння, щоб пережити одноманітність, і винахідливість, щоб її подолати.

КОЗЕРОГИ

Вас потягне на пригоди особистого характеру. Вам важко буде побороти спокусу, тому краще піддайтеся їй. Якщо, звичайно, це нікому не зашкодить.

ВОДОЛІЇ

Ваші вміння високо оцінять цього дня. Нині ви можете дозволити собі покапризувати й не відразу приймати пропозиції, щоб обрати кращу.

РИБИ

Не все можна відновити. Згадайте про це, перш ніж доводити свою правоту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень