Тельцям – вигідні знайомства, Ракам - непорозуміння у сім’ї: гороскоп на 29 жовтня

ОВНИ

Чим більше ви думаєте про роботу та гроші, тим менше уваги приділяєте близьким людям і це їм дуже не подобається. Це найкращий день, щоб якось змінити ситуацію та уникнути великого домашнього скандалу.

ТЕЛЬЦІ

Будь-які знайомства можуть виявитися дуже перспективними та корисними для вашої кар’єри. Намагайтеся справити найкраще враження, бо від того, як ви себе покажете, багато чого залежатиме.

БЛИЗНЮКИ

Не поспішайте одразу ж зранку хапатися за всю роботу. Згадайте свої обов’язки й виконуйте лише їх. Тоді й справу зробите і колеги не будуть зловживати.

РАКИ

Можливі непорозуміння в сім’ї. Хтось вам дорікатиме, хтось вчитиме, хтось просто випробовуватиме ваше терпіння. Спробуйте стримати своє обурення.

ЛЕВИ

Ніщо так не обеззброює співрозмовника, який прагне посперечатися, як визнання власної неправоти. Скористайтеся цим ходом.

ДІВИ

У вас є реальний шанс зібрати біля себе чимало однодумців і розпочати щось нове. Вас будуть переповнювати ідеї та оптимізм.

ТЕРЕЗИ

Вам буде дуже важко зрозуміти, а тим більше передбачити, дії оточуючих. У такій ситуації краще постаратися відсторонитися від того, що відбувається.

СКОРПІОНИ

День буде багатий на потрясіння, але вас вони не торкнуться, якщо тільки ви не будете втручатися у те, що вас не стосується. Зберігайте спокій, поки що всі ці перипетії не мають до вас відношення.

СТРІЛЬЦІ

На роботі вас чекає плутанина. Багато галасу, багато негативних емоцій. Проте, ви ніяк не зможете це змінити – цей робочий день просто потрібно пережити.

КОЗЕРОГИ

Якщо терміново не придумаєте щось новеньке й оригінальне, то справа, над якою ви зараз працюєте, швидше за все, зазнає фіаско. Вам треба дуже добре постаратися, щоб знайти якесь неординарне рішення, щоб привернути увагу до вашого проекту.

ВОДОЛІЇ

Пильнуйте! Напевно у дуже цікавій та перспективній діловій пропозиції є підводні камені, яких ви з тієї чи іншої причини не помічаєте.

РИБИ

Цей день відкриває перед вами непогані перспективи у роботі. Головне, діяти швидко, щоб не лишити конкурентам жодного шансу на успіх. Зараз у вас є все для того, щоб домогтися поставленої мети.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень