Гроші для Стрільців і кар’єрні успіхи Тельців: гороскоп на 25 жовтня

ОВНИ

Якщо ви плануєте велику покупку, то цей день якнайкраще підходить для реалізації цього задуму. Для того, щоб не помилитися з вибором, порадьтеся з людиною, яка добре розбирається у цій галузі. Разом ви зумієте знайти найкращий варіант.

ТЕЛЬЦІ

Дуже продуктивний день для вашої кар'єри. Варто задуматися над тим, як ви можете трохи відкоригувати свої методи роботи. Але не забудьте, що результат потрібно буде закріпити.

БЛИЗНЮКИ

Сприятливий день для того, щоб відкрити новий напрямок своєї діяльності. Якщо у вас немає можливості почати новий бізнес або змінити професію, то спробуйте внести різноманітність у вашу нинішню роботу.  

РАКИ

День не з легких. Через маленьку помилку все може піти шкереберть. Тому, робыть усе максимально точно.

ЛЕВИ

Ви будете дуже зайняті домашніми справами. Навіть на роботі. Це точно не піде на користь вашій кар’єрі.

ДІВИ

Якщо ви мали необережність про когось пліткувати, то цього дня це може вийти назовні. Намагайтеся не потрапляти цій людині на очі.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібна буде дружня підтримка в особливо великих розмірах. Вас чомусь захопить вселенська туга, але друзі й близькі люди легко допоможуть вам її здолати.

СКОРПІОНИ

Не поспішайте прискорювати події. Інакше можете накликати проблеми. Нехай все йде так, як має бути. А ви займіться звичними справами.

СТРІЛЬЦІ

Час пожинати результати зробленої роботи. Цього дня керівництво відзначить вас. У тому числі, й фінансово.

КОЗЕРОГИ

Вам потрібно закінчити хоч одну справу, бо ви застрягли на одному місці. Останнім часом ви займаєтеся дрібними й не дуже важливими питаннями, в той час, коли великі справи вже тривалий час чекають вирішення.

ВОДОЛІЇ

Вам можна буде лише позаздрити: ви запам’ятаєте цей день, як один з кращих. Вам все вдаватиметься, вас всі слухатимуть і всі будуть в захваті від ваших ідей та пропозицій.

РИБИ

Якщо ви не активізуєтесь, то ваші фінансові можуть погіршитися. Проявивши ініціативу та зацікавленість у роботі ви зможете виправити ситуацію. Особливо це стосується працівників творчої сфери.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень