Скорпіонам – кохання, Терезам – підвищення: гороскоп на 17 жовтня

ОВНИ

Прекрасний час для реалізації ваших проєктів. Навіть дуже складних. Головне, не помічати дрібних перешкод і вірити у власні сили.

ТЕЛЬЦІ

Не драматизуйте, що б не відбувалося. Вам доведеться вчитися говорити «ні» людям, які занадто багато від вас вимагають.  

БЛИЗНЮКИ

Можуть надійти пропозиції, які принесуть прибуток, але вимагатимуть великої кількості вашого часу. Добре складуться справи у тих, хто може розраховувати на підтримку близьких людей – міцний та надійний сімейний тил вам зараз потрібний, як ніколи.

РАКИ

Дотримуйтеся поставлених цілей у роботі. Ваша харизма дозволить вам цього дня причарувати навіть тих, хто раніше був не надто приязним до вас.

ЛЕВИ

Мисліть позитивно й побачите, що у вашому житті починають відбуватися дива. Попрацюйте над зміцненням самооцінки. І не лише цього дня.

ДІВИ

Для вас день стане одним із найкращих за останній час. Успіх гарантований в усіх сферах. Щоправда, досягти його вдасться лише за однієї умови – ви будете наполегливими та ініціативними.

ТЕРЕЗИ

День буде дещо неспокійним, але цікавим. Можливі нові пропозиції або підвищення на нинішньому місці.

СКОРПІОНИ

Не звалюйте все на свої плечі. Вчіться більше довіряти людям, з якими працюєте. Можливі позитивні зміни в особистих стосунках. У самотніх Скорпіонів з'явиться шанс зустріти головну людину свого життя.

СТРІЛЬЦІ

Вибираючи між особистим життям і кар'єрою, віддайте перевагу останньому. У стосунках цікавих подій не очікується, а ось на роботі може відбутися серйозний прорив.

КОЗЕРОГИ

Можливі великі витрати. Це не має вас засмучувати, бо невдовзі можете розраховувати на пристойний заробіток.

ВОДОЛІЇ

Якщо хочете досягти реального успіху, то зосередьтеся на одному завданні й займайтеся виключно ним. Не розпорошуйте свої зусилля, щоб усюди встигнути. У жодному разі не конфліктуйте з керівництвом.

РИБИ

У професійній сфері не буде злетів, але й падінь не очікується. У взаєминах з колегами тримайте дистанцію, а от в особистому житті не бійтеся зблизитися з тим, хто викликає у вас симпатію.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень