Тельцям – комплекси, а Близнюкам - впевненість: гороскоп на 7 жовтня

ОВНИ

Вам сміливо можна приступати до реалізації своїх амбітних ідей. Важливо знайти вірних помічників, заручитися підтримкою авторитетних осіб і ні хвилини не сумніватися в собі.

ТЕЛЬЦІ

Вам забороняється дивитися на світ через призму скепсису та песимізму. Це може викликати невдоволення собою і відсутність віри у краще. Під завісу дня не виключені неприємні інциденти з рідними.

БЛИЗНЮКИ

Через різку поведінку ви ризикуєте залишитися без підтримки з боку близьких людей. Успіхи можливі у фінансовій сфері.

РАКИ

Ви будете справляти враження самовпевнених і зухвалих людей, яким не знайомий страх. Такий настрій може допомогти у роботі чи у презентації продуктів власної творчості.

ЛЕВИ

На перше місце цього дня ви будете ставити справи особисті. І це правильно, бо на роботі все йде гладко, а в особистому житті вам потрібно виправити деякі помилки.

ДІВИ

Повірте в удачу, в щирість людей, а також в існування великого везіння. Є шанс, що цей день круто змінить ваше життя.

ТЕРЕЗИ

Вас може потішити чийсь візит, телефонний дзвінок або подарунок. Це буде легкий і приємний день

СКОРПІОНИ

У вас з'явиться шанс на професійний успіх. Не бійтеся вийти з тіні. Вам потрібно голосно та впевнено озвучувати свої ідеї та побажання.

СТРІЛЬЦІ

Ви навряд чи знайдете в собі сили, щоб відстояти свої позиції. Є ризик втратити вигідний шанс у боротьбі за прибуток. Однак, якщо попрацювати над своїм настроєм, а також скласти покроковий план майбутніх дій, то ситуацію можна змінити.

КОЗЕРОГИ

Ви ризикуєте не дотримати слово, яке дали собі колись давно. День буде сповнений емоційними моментами. Не варто починати чи переривати любовний роман лише тому, що так підказали емоції.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає удача в особистих справах. Не виключена поява людини з минулого, з якою вас пов'язували теплі дружні або любовні стосунки.

РИБИ

Вам не вдасться виконати усе, що ви запланували на цей день. Ймовірно, не надто сприятливі обставини змусять підкоригувати план дій або поставлять частину амбітних ідей під загрозу зриву. Цей період слід просто перечекати – вже завтра все буде по-іншому.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень