Гороскоп на 28 вересня: нервові зриви Левів і несподіванки для Риб

ОВНИ

У вас є те, чого немає у ваших конкурентів – гнучкий розум і кмітливість. Проявіть ці якості, щоб усі могли їх оцінити. Якщо ви хочете досягти успіху, то дійте рішуче!

ТЕЛЬЦІ

Не поспішайте. Зайвий поспіх може зашкодити справі й зіпсувати всі ваші геніальні плани. Добре усе зважте і тільки тоді у вас все вийде, хоч і не так швидко, як вам того хотілося.

БЛИЗНЮКИ

Якщо ви давно шукали можливість, щоб дати хід новим проектам, то цього дня вона у вас з’явиться. Вам варто трохи попрацювати над собою і проявити свої блискучі організаторські здібності.

РАКИ

Якщо ви хочете, щоб все було зроблено добре, то робіть це самі. Нині ви навряд чи зможете домогтися від когось осмисленої діяльності, тому буде простіше запропонувати вже готову ідею й самостійно почати втілювати її у життя.

ЛЕВИ

Цей день варто провести під гаслом «за спокійне життя», бо можливі стреси та нервові зриви. Присвятіть цей час собі та відпочиньте. Намагайтеся насолоджуватися життям і ні про що не турбуватися.

ДІВИ

Не поспішайте приймати важливі рішення: вони напевно виявляться не такими правильними, як ви сподівалися. А наслідки доведеться розгрібати вам, бо оточуючі, будьте впевнені, не забудуть, кому належить авторство.

ТЕРЕЗИ

Вдалий день для громадської діяльності. Більше того, ваш емоційний підйом і гарний настрій здатні заразити оптимізмом весь колектив. Це однозначно ваш день!

СКОРПІОНИ

Цей день не повинен закінчитися на тужливій ​​ноті. Щоб не відбувалося, не втрачайте оптимізму. А також приділіть трохи часу, аби обмірковувати плани на найближчий період.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно буде докласти чималих розумових зусиль для вирішення якоїсь проблеми. Можливо, доведеться поступитися принципами, але головне зараз – вирішити питання.

КОЗЕРОГИ

Ймовірно, ви вважаєте, що зробили все, що могли. Це не так. Цього дня у вас буде можливість зробити щось, що наблизить вас до мети. Не сидіть склавши руки!

ВОДОЛІЇ

Велике значення матиме не тільки те, що ви говорите, але й те, як ви слухаєте. Будьте максимально уважними і дізнаєтеся щось дуже для себе корисне.

РИБИ

Велика кількість несподіванок перекреслить усі ваші плани на цей день. Зорі не прогнозують неприємностей, а значить, несподіванки будуть приємними.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень