Гороскоп на 21 вересня: Овнам – нове кохання, Терезам - аврал

ОВНИ

Навіть якщо ви любите когось тільки як друга, вам варто прислухатися до себе. Можливо, саме цього дня ви побачите у цій людині те, що шукали все життя.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете дещо роздратованими від самого ранку. Спробуйте швидше прийти в норму, оскільки цей день готує вам перспективне ділове знайомство.

БЛИЗНЮКИ

Намагайтеся приділяти близьким якомога більше уваги. Але не будьте нав'язливими. Межа дуже тонка, але вам вдасться її намацати.  

РАКИ

Головне цього дня - це сила волі й витримка. Без них вам не впоратися з усіма справами. А їх буде чимало.

ЛЕВИ

Ви читатимете думки ледь не усіх оточуючих. Своєму партнеру зможете догодити з першої спроби, чим дуже його потішите. Однак, про себе теж забувати не варто.

ДІВИ

Слова вашої близької людини можуть викликати певні сумніви. Намагайтеся не занурюватися у це болото – прямо запитайте про те, що вас збентежило й тоді день пройде вдало.

ТЕРЕЗИ

День буде розділений на дві частини: до обіду вас чекає аврал, а ввечері, найімовірніше, ви будете насолоджуватися романтичним побаченням.

СКОРПІОНИ

Здебільшого ви будете зайняті розмовами на високі теми. Є шанс дізнатися корисну інформацію. Тільки не плутайте новини з плітками.

СТРІЛЬЦІ

Не дозволяйте людям вас критикувати. Все, що ви робитимете цього дня буде ідеальним. Якщо ж хтось наважиться висловити вам своє невдоволення, то сміливо дайте нахабі відкоша.

КОЗЕРОГИ

Вам знову доведеться попрацювати у вихідний день. Намагайтеся впоратися зі справами якнайшвидше, бо ввечері вас чекає гучна вечірка.

ВОДОЛІЇ

Цього дня вам потрібно вирішити непросту задачу, яка допоможе будувати кар’єру. Спробуйте заручитися підтримкою фахівців, аби виконати завдання якнайкраще.

РИБИ

Якась ідея дуже надихне вас цього дня. Ви одразу ж розпочнете працювати над її реалізацією. Було б добре залучити до цього вашу родину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень