Гороскоп на 12 вересня

ОВНИ

Якщо цього дня ви потрапите у центр уваги, то намагайтеся використати це з максимальною вигодою. Невідомо, коли ще випаде така нагода…

ТЕЛЬЦІ

Ви постанете перед вибором: вчинити по совісті або з вигодою для себе. Для вас це виявиться дуже важким питанням. Ніхто, крім вас, не зможе допомогти вам розібратися в ситуації та підказати правильне рішення. Зробіть так, щоб зберегти душевний спокій.

БЛИЗНЮКИ

У першій половині дня ви, найімовірніше, витратите весь свій час на усунення помилки, яку зробили раніше. Але як тільки ви розберетеся з негараздами, то зможете розслабитися, адже день більше не віщує несподіванок.

РАКИ

Найактуальніша проблема цього дня - ваше здоров'я. Коли востаннє ви займалися цим питанням? Спробуйте трохи розрядити нервову атмосферу.

ЛЕВИ

Вам варто поводитися ввічливо. Особливо під час з'ясування питань, які стосуються ваших відносин з керівництвом.

ДІВИ

Вас турбує якесь невирішене питання. Якщо не можете знайти рішення самостійно, то скористайтеся порадою більш досвідченого колеги.

ТЕРЕЗИ

Не робіть з мухи слона. Не драматизуйте. Останнім часом ви цим зловживаєте. Тим більше, що ваше нинішнє становище краще, ніж у 90 % населення Землі.

СКОРПІОНИ

Проблема, яка постане перед вами, заповнить день від ранку й до смерканку. Вирішуйте її власними силами, оскільки залучення ще когось тільки перешкодить вам і сплутає плани. Зорі заспокоюють – проблему ви вирішите успішно.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ви зможете з легкістю заробити репутацію зануди. Якщо подібна перспектива вас не влаштовує, то намагайтеся якомога рідше перетинатися з людьми.

КОЗЕРОГИ

Ви можете познайомитися із надзвичайно цікавими людьми, які розкриють перед вами нові вигідні перспективи. Але пильнуйте, бо ви можете опинитися жертвою звичайних шахраїв.

ВОДОЛІЇ

Вам, можливо, доведеться витратити чимало сил на боротьбу зі стресом. Ви намагаєтеся відповідати очікуванням деяких людей і це виснажує вас. Набагато простіше і краще для оточуючих, не кажучи вже про вас особисто, залишатися самим собою.

РИБИ

Перед тим, як підписувати важливі документи, дуже уважно перевірте, чи настільки надійними є ваші партнери, як ви собі думаєте. Надмірна обережність не завадить.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень