Гороскоп на 2 вересня

ОВНИ

Ситуація може скластися так, що вам доведеться їхати у незнайоме місце. Велика ймовірність того, що вас чекає дуже відповідальна справа.

ТЕЛЬЦІ

Важкий день для тих, хто трапиться вам під руку. Вас дратуватимуть люди, які невідповідально ставляться до роботи та перекладають свої обов’язки на інших. Цього дня ви спробуєте навчити людей відповідальності.

БЛИЗНЮКИ

Вас чекає неформальне спілкування з вашими колегами та партнерами. Намагайтеся організувати цю зустріч так, щоб вона вийшла якомога більш теплою та душевною. Як ніби не справи зібралися обговорювати, а спільних знайомих.

РАКИ

Коли зовсім не хочеться наводити порядок навколо себе, можна зайнятися упорядкуванням свого внутрішнього світу. Це завдання більш складне, але ним можна займатися хоч лежачи на дивані.

ЛЕВИ

У вас буде тисяча і одна спокуса, щоб відволіктися від роботи. Спробуйте зробити все можливе для того, щоб ці спокуси хоча б на якийсь час забулися, інакше точно із завданнями не впораєтеся.

ДІВИ

Вам у роботі знадобляться усі ті знання, які ви отримали ще дуже давно. Згадуйте як ви виконували раніше ті чи інші завдання, щоб якась ситуація не захопила вас зненацька.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий день для значних грошових витрат. Зрештою, гроші призначені саме для того, щоб їх витрачати, інакше навіщо ж напружуватися, намагаючись їх заробити. Невдовзі вас чекає фінансова винагорода, тому не скупіться зараз.

СКОРПІОНИ

Ви завжди мріяли про незалежність і ось тепер вона у вас є. Ви маєте право самостійно приймати будь-які рішення. Тільки не забувайте, що за наслідки цієї свободи відповідальність будете нести теж ви. Добре подумайте, перш ніж переходити до рішучих дій.

СТРІЛЬЦІ

Останнім часом всі ділові питання вирішувалися легко. Не буде перебільшенням сказати, що краще не могло й бути. Але цього дня вас чекають ще більш приємні події. 

КОЗЕРОГИ

Особисті зустрічі, короткі поїздки, телефонні й інші переговори краще планувати на першу половину дня. Теми, які ще вчора здавалися вам надзвичайно важливими, можуть здатися не дуже й актуальними.

ВОДОЛІЇ

Вам варто бути більш терплячими та холоднокровними, оскільки події далеко не завжди будуть відповідати вашим очікуванням. Усі зміни цього дня можуть мати вимушений характер, особливо якщо стосуються сімейних цінностей, побутових умов, функціонування вашого особистого або сімейного бізнесу.

РИБИ

Ви будете дуже щасливими цього дня. Основне завдання буде полягати в тому, щоб не зарватися і не вирішити, що так буде завжди.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень