Гороскоп на 23 серпня

ОВНИ

Вашій душі їжа необхідна так само, як і вашому тілу. Зробіть щось, що відновить ваш зв'язок зі світом. Це може бути прогулянка чи час, проведений з родиною.

ТЕЛЬЦІ

Ви позитивні, натхненні й впевнені у своїх силах. Ви готові підтримати, допомогти, поділитися. Зараз той період, коли ви здатні впоратися практично з усім.

БЛИЗНЮКИ

Прислухайтеся до свого тіла. Воно знає набагато більше, ніж ви могли б подумати. Ваш організм потребує любові та турботи. Бережіть себе і будьте здорові!

РАКИ

Всесвіт дарує вам дивовижний день, коли все даватиметься легко. Зірки радять хапатися за кожен наданий долею шанс і брати від життя все.

ЛЕВИ

Хтось з рідних потребуватиме вашої допомоги. Безперечно, допоможіть, але намагайтеся не змінювати свої плани, оскільки цей день буде важливим для вашого особистого життя.

ДІВИ

Вам потрібно все впорядкувати. Розберіться з робочими справами, домом, думками і одразу відчуєте полегшення та прилив сил.

ТЕРЕЗИ

Зазвичай у стосунках ви більше віддаєте, ніж отримуєте. Але цього дня ваш партнер вирішить, що вам час випробувати на собі, як це, коли ви потопаєте в любові.

СКОРПІОНИ

Останнім часом все ділові питання вирішувалися легко. Не буде перебільшенням сказати, що краще не могло й бути. Але цього дня вас чекають ще більш приємні події. У це важко повірити, але так і буде.  

СТРІЛЬЦІ

Деякі плітки просто смішно чути - настільки смішно, що ви можете задуматися про те, щоб придумати якусь нісенітницю і розповісти її у відповідь своєму співрозмовнику. Але щось з розказаного може стосуватися й вас. Наприклад, торкнутися людини, до якої ви маєте симпатію, але намагаєтеся цього не показувати.

КОЗЕРОГИ

Цього дня певна особа почне ділитися з вами своїми таємницями та одкровеннями. Ви довго переконували себе у тому, що почуття, які ви маєте до цієї людини, неправильні, однак зараз доведеться визнати, що вони справжні.

ВОДОЛІЇ

Цього дня вас цікавитиме лише одне: як дати зрозуміти керівництву, що ви відмінно вмієте робити свою роботу. Не перестарайтесь!

РИБИ

Вам важливо приносити радість людям, яких ви любите. Це ваша потреба, але тільки не цього дня. Вам варто виділити час для себе. Є деякі особисті питання, які необхідно вирішити.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень