Гороскоп на 17 серпня

ОВНИ

Ви щедро наділені шармом, здатністю переконувати та величезним запасом чарівності. Немає нічого дивного в тому, що люди не можуть вам ні в чому відмовити, а цього дня – особливо.

ТЕЛЬЦІ

Ви проявите більше відвертості, ніж зазвичай. Обережно, не варто видавати усі свої секрети. В цілому день буде хорошим, а вечір взагалі прекрасним.

БЛИЗНЮКИ

Незабаром вам доведеться приймати серйозне рішення. Це нелегко, тому що зазвичай ви бачите проблему з різних сторін. Але тільки не цю. Слухайте свою інтуїцію, але порадьтеся ще й близькими людьми.

РАКИ

Ви почуваєтеся неймовірно впевненими і це помітно. Ваша потужна енергія посилить привабливість. Вас цілий день будуть супроводжувати захоплені погляди.

ЛЕВИ

Ваші колеги дуже раді тому, що ви перебуваєте в команді, тому й у вихідний хотітимуть зустрічі з вами. Чи хоча б розмови, темою якої буде ваша особистість і те як бачить вас світ.

ДІВИ

Не сумнівайтеся довго. Переходьте відразу до справи. День буде сповнений ентузіазму, ідей та цікавих людей. Ваша впевненість у собі варта захоплення і вона проявиться у всій красі. Будьте уважними, розмовляючи з не надто знайомими людьми.

ТЕРЕЗИ

Очікування змін у житті може затягнутися. Зараз найбільше вам потрібно контролювати те, що відбувається. Якщо будете наполегливими, то зможете швидко знайти потрібний напрямок для змін. Починайте діяти й візьміть управління долею у свої руки.

СКОРПІОНИ

Ви відчуєте потужний приплив творчої енергії, тому у вас не буде ні найменшого приводу нудьгувати. Ви легко зможете себе розважити. Та й не лише себе.

СТРІЛЬЦІ

День призначений для того, щоб навести лад. І вдома, і думках, і у планах. Вичистіть від зайвого й свій гаманець - фінансова сфера не може бути в порядку, якщо ви не ставитеся до грошей з повагою.

КОЗЕРОГИ

Вечірка - це прекрасна можливість розповісти про себе щось нове. А вам є чим пишатися. Не соромтеся ділитися деякими деталями свого життя, особливо якщо серед присутніх є людина, на яку ви хочете справити враження.

ВОДОЛІЇ

Дозвольте собі з головою зануритися у бесіди, особливо з людьми, яких ви не дуже добре знаєте. Обмін ідеями та історіями буде вам корисний.

РИБИ

Ваш розум працює немов сталевий капкан, коли справа стосується рішень, пов'язаних з особистим життям. Цього дня усе складеться так, що колишні проблеми більше не будуть вас турбувати.

 

 

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень