Гороскоп на 6 серпня

ОВНИ

У вас є реальний шанс перетворити вчорашніх недругів у союзників. Але реалізувати це буде не зовсім легко. Втім, навіть якщо не вийде, ви однаково нічого не втратите.

ТЕЛЬЦІ

Вам сподобається шокувати кохану людину. Будь-яким доступним вам способом. Це додасть градусу вашим стосункам.

БЛИЗНЮКИ

Зберігайте спокій. Що б не відбувалося – зберігайте спокій. Це знадобиться при спілкуванні і на роботі, і вдома.

РАКИ
День підходить для зміни іміджу. Але нехай ваш новий образ не йде врозріз з вашим внутрішнім світом. У роботі з’явиться нагода показати себе з найкращого боку, а це невдовзі може принести свої дивіденди.

ЛЕВИ

Мрійте, але без фанатизму, інакше вам важко буде повернутися у реальність. Цього дня можуть дати про себе знати давні друзі або далекі родичі.

ДІВИ

Зорі рекомендують розпочати проект, який доводилося відкладати протягом тривалого часу. Ви будете наділені просто унікальним почуттям міри, тому все, що буде зроблено вами цього дня - буде зроблено якнайкраще.

ТЕРЕЗИ

Правила для того й існують, щоб їх порушувати. Цього дня можете особливо не соромитися, якщо у вас виникне бажання зробити щось не так. Але не перегинайте.

СКОРПІОНИ

Ви останнім часом занадто вередуєте. Звідси всі конфлікти та непорозуміння. Будьте більш стриманими і життя все розставить на свої місця.

СТРІЛЬЦІ

Ви на порозі нового життя. Є шанс зустріти своє найбільше кохання. Це може бути випадковий знайомий або людина, яку ви знаєте з дитинства. За цієї романтикою не забудьте про фізичні навантаження - саме час попрацювати над собою.

КОЗЕРОГИ

Зорі обіцяють вам зміни. Ваш погляд на світ, ваші цінності можуть змінитися. Це трапиться непомітно, але одразу вплине на ваше життя.

ВОДОЛІЇ

День розпочнеться дуже вдало, але гарний настрій може зіпсувати ваша непунктуальність. Тому, як мінімум, не спізнюйтеся на роботу чи зустріч. У роботі будьте цього дня максимально уважними – записуйте усі завдання та перевіряйте усе тричі.

РИБИ

Хороший день для контактів з друзями і роботи в команді. Є шанс обговорити безліч нюансів, які зазвичай вислизають з поля зору.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень