Фінансовий гороскоп на 2016 рік

Що пророкують зірки кожному знаку Зодіаку?

ОВЕН

Фінансовий гороскоп на 2016 рік для Овнів виглядає цілком оптимістично: в перші місяці з грошима можлива легка заминка, однак становище швидко виправиться, а в жовтні ваші справи підуть з таким успіхом, про який ви навіть і не мріяли. Якщо в травні ви ще можете трохи похвилюватися, то до грудня все налагодиться якнайкраще.

 

ТЕЛЕЦЬ

У фінансовій сфері - втім, як і в інших сферах життя - в цьому році у вас все йде за планом. Найбільш сприятливий час припадає на два літніх місяці - червень і серпень. У листопаді, можливо, вам знадобляться додаткові зусилля, щоб заробити, однак результат перевершить сподівання.

 

БЛИЗНЮКИ

Найвдалішими місяцями для ваших фінансів будуть червень, липень і жовтень. У вересні у вас з’явиться можливість зробити серйозні вкладення, причому в таких масштабах, які цілком здатні забезпечити вам міцний фундамент на майбутнє. Це чудова новина, однак варто все дуже ретельно зважити, перш ніж приймати рішення.

 

РАК

Фінансовий гороскоп на 2016 рік, з одного боку, готує вам кілька цінних подарунків, а з іншого - одну хитромудру перевірку на витримку. Для вашого добробуту кращими місяцями виявляться березень і липень, але спробуйте проявити пильність в останніх числах травня: не дайте своїм емоціям переважити здоровий глузд.

 

ЛЕВ

Якщо говорити про фінанси, то прийдешній рік обіцяє бути для вас одним з найвдаліших. Найбільше вас порадують серпень і вересень. Однак ближче до зими удача може почати демонструвати свій примхливий характер: озбройтеся калькулятором і розпишіть всі свої прибутки і витрати. Розумна грошова стратегія дозволить вам забезпечити і наступний, 2017 рік.

 

ДІВА

Фінансовий гороскоп на рік для вас визначається подіями зовсім недавнього минулого. Всі попередні місяці щедрий Юпітер провів у вашому знаку Зодіаку і, залишаючи його, має намір залишити все необхідне для вашого матеріального благополуччя. Іншими словами - в плані прибутків вам турбуватися не буде потреби.

 

ТЕРЕЗИ

Ваше фінансове становище виглядає досить стабільним в перші місяці 2016 року, однак справи можуть трохи пригальмувати у квітні і травні. Не піддавайтеся паніці і не звертайте нові проекти з побоювання, що не зможете знайти достатньо коштів, щоб їх розвивати. З приходом літа - у червні та липні - ситуація почне налагоджуватися, а з приходом Юпітера у ваш знак у вересні все піде на краще.

 

СКОРПІОН

Фінансовий гороскоп на 2016 рік закликає вас проявити з грошима обережність, особливо це стане актуальним в літні місяці. Жовтень і листопад принесуть в цьому плані деяке полегшення і допоможуть вам стабілізувати прибутки, проте у грудні можуть чекати несподівані сюрпризи, тому будьте розсудливі і зберігайте пильність.

 

СТРІЛЕЦЬ

Ваш кар'єрний успіх цього року може набути пристойного грошового вираження. Все, що ви робите, не буде марним, а якщо ви готові ризикнути, то грошові операції в березні і червні обіцяють хороший прибуток. Перспективним буде й листопад: вже на  наступні новорічні свята ви зможете собі дозволити багато чого з того, про що давно мріяли.

 

КОЗЕРІГ

Ваше фінансове становище обіцяє бути особливо стабільним в перші тижні січня. Другий, такий же сприятливий період, очікує вас в середині літа, в липні. А вже грудень 2016-го буде більше схожий на гру в рулетку: як слід зважте і розрахуйте ваші ставки, щоб не опинитися в програші.

 

ВОДОЛІЙ

Ви любите дива - і прийдешній рік вас здивує, у тому числі й у фінансовому плані. Ваші справи підуть на краще, особливо якщо врахувати ту обставину, що гроші почне приносити не основна робота, а найнесподіваніші проекти. Дозвольте собі отримати задоволення, але в травні і в серпні не забувайте про пильність.

 

РИБИ

У прийдешньому році величний Сатурн має намір перевірити на міцність ваші ділові якості, а також здатність відстоювати власне становище та інтереси. Потрудитися доведеться чимало, однак і винагорода вас не розчарує: у фінансовому плані найвдалішими для вас можуть виявитися березень, квітень і вересень.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень