За зруйновані дороги Рівненщина отримає тисячі євро

Ці гроші сплатять недобросовісні перевізники

Власники великовагових транспортних засобів, які завдали шкоди рівненським дорогам, сплатять штрафи до державної та обласної скарбниць.

Так, до держбюджету водії-порушники заплатять більш як 900 тисяч гривень. Наразі таких коштів надійшло понад 750 тисяч гривень.

Водночас нарахована плата за руйнування доріг поповнить казну Рівненщини на суму 16 806 євро.

На сьогодні  частина із цих коштів вже надійшла до місцевого бюджету -  розповів заступник управління Укртрансінспекції у Рівненській області Микола Коваленко. За його словами, Рівненські дороги руйнуються недобросовісними перевізниками, котрі порушують чинні вагові норми. 

Контролювати таких порушників дозволяють мобільні вагові комплекси. Вони відновили свою роботу з 1 липня, бо до цього часу діяв мораторій на проведення рейдових перевірок.

Отож, на цей час фахівці перевірили 970 транспортних засобів. Із цього числа 67 водіїв перевищили габаритно-вагові параметри. Відтак на них склали акти правопорушення та зобов’язали сплатити штрафи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень