Гороскоп на 2019 рік для всіх знаків зодіаку

Наукові роботи підтверджують правдивість гороскопів тільки на 10%

Вважається, що рік, який передує високосному, особливо вдалий для укладання шлюбів. А 2019 рік – саме такий. Символ 2019 року за східним гороскопом - жовта Свиня. Це домашня тварина, націлена на сім’ю, міцний союз і вірність. Тож шлюб для усіх знаків зодіаку буде щасливим. Що стосується будь-яких суперечок, то тут важливо шукати компроміс.

Астрологічний Новий рік розпочнеться із сонячного затемнення, яке відбудеться 5 січня. Це вдалий момент, щоб відмовитися від колишніх стосунків, образ та сумнівів.

ОВНИ

Непросте, але доленосне завдання для Овнів у наступному році - стати зразковим сім’янином та розв'язати житлові проблеми. Домашні турботи з радістю доведеться покласти на власні плечі. В інших членів родини – пріоритети інші – робота, гроші, кар’єра…

У вас у роботі механізм уже відпрацьований. А будь які неприємності, що можуть виникати у роботі, у 2019-му стануть тестом: чи взагалі ця робота відповідає вашому покликанню?

Якщо у роботі ви вважаєте, що вичерпали свій ресурс – не впадайте у відчай. Ви можете стати чудовим наставником для молодих або просто менш досвідчених колег. І загалом 2019 рік для вас стане роком підбиття результатів багаторічної діяльності – як в особистому житті так і в роботі.

Дуже корисно подорожувати: обирайте далекі і найсміливіші маршрути, обов'язково поєднуючи їх з духовним і культурним розвитком.

Січень, липень, грудень – кризові місяці. Уникайте різких рішень!

ТЕЛЬЦІ

Доброзичливе спілкування з оточуючими і особливо з новими знайомими – стане запорукою успіху у 2019 році. Тельцям шукати удачу далеко від дому не варто. Усе необхідне поруч – достатньо просто озирнутися. Активно відкривайтеся усьому новому, погоджуйтеся на освітні курси не закривайтеся від можливості дізнатися щось нове.

Підказки сторонніх осіб пропускайте виключно через власне бачення. Ваші власні відчуття – правильний орієнтир. Не бійтеся ризикувати і поставте крапку у своїх давніх страхах і у всьому негативі, який накопичувався роками.

Тельцям які у шлюбі зірки пророкують мир і злагоду, а спільні подорожі принесуть суцільні задоволення. Внески вашої половинки у сімейний бюджет зростуть (хоча і витрати теж), але варто порадіти за вашого супутника і його щедрість.   

БЛИЗНЮКИ

Ваші власні бажання і «хочу» - це найбільша руйнівна сила року. Близнюки цього року мають накопичити позитив, максимум позитивних почуттів у душі та стати фінансово незалежними. При цьому зірки обіцяють що Близнюкам реалізацію таємних бажань та великі покупки. Втім, доведеться знайти баланс між «беру-даю» і не намагатися усім догодити, цей подвиг ніхто не оцінить.    

Борги не накопичуйте, вчасно віддавайте кредити і позбудьтеся будь-яких фінансових ризиків. Чужі гроші можуть стати предметом сварок.

Тема особистого життя – найбільш актуальна. Виходьте заміж, одружитеся, навіть якщо партнер скупий або сидить на фінансовій мілині (це тимчасово). Створені цього року альянси -  благословенні. Кращих покровителів і союзників для серця, творчості і співпраці ви не знайдете.

Руйнуйте стіни ворожнечі, миріться з недругами, а будь-яку конкуренцію використовуйте з максимальною користю для себе. Кар’єрний стрибок спокусливий і небезпечний. Уникайте зловживань бо можете наробити дурниць і зруйнувати свій статус у суспільстві. Бережіть своє реноме.

РАКИ

Події цього року матимуть вплив на життя Раків впродовж 10 наступних років. Декому доведеться навчитися приймати самостійні рішення.   

Запорука успіху – зовнішність. Дбайте про фігуру, не жалкуйте грошей на стильний гардероб та зачіску. Ви – просто цукерочка!

На роботі - царство благодаті, ви - золото кадрового фонду. Будь-яке завдання вам під силу, а керівництво у захваті. Цей ентузіазм буде непогано конвертуватися у гривні (чи іншу валюту).

Пари у шлюбі нині проходять немале випробування на партнерську зрілість у союзі. Думки про розлучення женіть геть. Це не вирішення проблеми. Є підозра, що тверезо дивитися на життя вам заважають ілюзорні ідеали.

ЛЕВИ

Для Левів цей рік буде розважально-святковим з творчим азартом. У вас може з’явитися дуже цікаве хобі, щоб відчути повноцінність буття і кайфувати, наповнюючи життєве депо щастям на майбутнє.

Ключове завдання року - менше працювати, розібратися в собі та навчитися чути голос натхнення. Робота і здоров'я - взаємопов'язані. Якщо докучає якась хвороба - це тест, значить займаєтеся шкідливої для здоров’я роботою.

Втративши роботу (повноваження, обов'язки),  не шкодуйте. Значить тут немає потенціалу для зростання - збережете здоров'я. Взагалі зірки радять запланувати поїзду до визначних історичних місць, духовних святинь а потім ще тиждень-другий дозволити собі відпочити на повному пансіоні.

Січень, липень, грудень протестують на помилки і внесуть корективи в подальшу долю.

ДІВИ

Виходьте з-за лаштунків. Набути гідних друзів, однодумців, займіться громадською роботою, станьте мудрим політиком або неформальним лідером - ось доленосний наказ.

Розважальних тусовок уникайте, флірти, спокусливі залицяння – не ваш коник цього року. Від колишніх любовних зв'язків, просочених нафталіном краще позбутися. Любовний запал краще трансформуйте у дружбу. Роль мачо зараз не для вас, хоча попри все вас будуть дуже любити.

У шлюбі орієнтуйтеся на духовну сторону спілкування. Уникайте сварок і розбіжностей і під рідним дахом запанує щастя, багатьох чекає поповнення в родині, успішне вирішення житлових проблем, порадують зяті, невістки, робіть на них ставку.

ТЕРЕЗИ

Терези цього року отримають шанс впорядкувати своє життя. Усе що для цього треба – саме знайде вас. Доля дає зелене світло зростанню вашої кар’єри. Відпочити на колишніх лаврах не вдасться, нині час формувати базу свого майбутнього.

Сімейні випробування будуть не простими. Втім, хтось з сім’ї має усі шанси поїхати на навчання чи роботу закордон, тож стане легше.

Коло інтересів Терезів цього року зміниться. Випадкові зустрічі суттєво змінять погляди на життя, і допоможуть у потрібний час опинитися у потрібному місці!  Особливо зірки цього року сприятимуть ріелторам, вихователям, забудовникам, менеджерам та економістам.

СКОРПІОНИ

У сенсі грошей у Скорпіонів урожайний рік. Доходи зростуть і їх вдасться зберегти і накопичити. Частину коштів пощастить інвестувати в розвиток справи, зробити важливі покупки.

А от серед поглядів на життя варто провести інвентаризацію: зламати старі стереотипи.  Протягом року належить зробити ревізію і в колі друзів. Уникайте випадкових знайомств, пліток і не нав'язуйте іншим  власні погляди.

В особистому житті, починаючи з травня - смуга спокус. Почуття до свого партнера краще оберігайте. Легковажні розваги залиште на інший рік.

Стара мрія побачити світ зараз може стати реальністю. Найкраще брати у компанію старих і перевірених друзів.

СТРІЛЬЦІ

У Стрільців енергія б’є ключем, ви феноменально привабливі  та популярні. Ви вдало керуєте не тільки своїм життям, але й оточуючими.  Головне не впасти в гординю та викорінити комплекси.  

Важлива умова для вашого розвитку - зменшити жагу до матеріального (фінансів, речей, та свого і так не малого майна), треба приборкати власницькі інстинкти. Інакше прихована гріховна сторона вашої натури розквітне у всій красі. Поступайтеся, охоче робіть подарунки, діліться і рік мине без втрат.

Девіз року - ставити інтереси оточуючих на п'єдестал, а власні відсунути на друге місце. Хочете отримати щось цінне - відірвіть від себе найдорожче, розірвавши ланцюг жадібності. Багатьом вдасться здійснити важливий продаж.

А ось вдома не піддавайтеся на провокації, бережіть сімейне вогнище.

КОЗЕРОГИ

Навколо вас традиційно обертається всесвіт. Діліться своїми силами і багатим досвідом.  Протягом року залежність від партнерів посилиться, протистояння амбіцій досягне піку. Працюйте над недоліками, міняйте себе, підлаштовуючись під вимоги оточуючих. Поступаючись зараз ви формуєте щасливе майбутнє.

У тих хто в шлюбі – період відновлення стосунків. Форсувати події не можна, зараз вибирає супутник. Ідея – фікс одружуватися за всяку ціну - згубна. Будьте уважні, протягом року ви познайомитеся з своїм майбутнім чоловіком.

Займайтеся благодійністю, виявляйте милосердя але не афішуйте цього. Тоді і вам в критичний момент підставлять сильне плече. В травні у вашому житі може трапиться дуже яскрава і щаслива подія.

ВОДОЛІЇ

Робота вимагає тотальної мобілізації сил. Кар’єрний успіх і матеріальне процвітання чекає тільки тих, хто готовий завзято працювати та виконувати свої обов’язки. Будь-яка робота, де Водолій зможете викладатися на всі 100, стане багатим хлібним місцем. Незважаючи ні на що, вкладайте максимум енергії в щоденну роботу і тоді усі негаразди минуться а грошей додасться.

Протягом року старі хронічні хвороби можуть загостритися, проте для того щоб піти назавжди.

Водолії у 2019-му зірки в соціумі! Займайтеся політикою, вивчайте премудрості прогресивних технологій, і саме робота в колективі, де ви - серце і мозок - найбільш плідна.

В особистому житті все чудово. Серед друзів, однодумців завжди знайдуться покровителі й спонсори. Тому бережіть дружні узи. Цього року ви відчуєте їх дію, та й самі зможете стати зразком шляхетності.

РИБИ

Рибам варто займатися улюбленими справами, а на тлі сірих буднів – влаштовуйте собі маленькі свята. Соціум спробує загасити ваш творчий ентузіазм, проте і ви більше не гвинтик у колективному механізмі. Найкраще риби почуватимуться серед тих, хто їх любить. Наповнюйте особисте життя романтикою. Беріть активну участь у долі дітей, де йде успішний прогрес.

На професійному небосхилі сяє сонце удачі. Штурмуйте кар'єрні висоти, просувайте бізнес, міняйте кваліфікацію, вдосконалюйте ділове майстерність… Вам щаститиме весь рік.

Планів на майбутнє краще не будувати, можете фатально помилитися. Найкраще у 2019-му насолоджуватися життям і спілкуванням з друзями. З деким ви можете припинити спілкування, проте, це тільки на краще.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень