Помісячний гороскоп на 2019 рік для України від астролога з Рівненщини

Особливо складними, обіцяють нам, будуть січень, березень, вересень

Астролог з Дубна Ірина Кравець поділилася з Радіо Трек помісячним астрологічним прогнозом на цей рік.

Січень

Це буде особливо важкий і гарячий місяць, попри свята. Можливо, тому, що почнеться виборча кампанія і буде підливатися олія у багаття. Адже у нас дуже заполітизоване суспільство і через бідність старших людей їх легко купити на виборах. Тому буде дуже цікаво, бо почнуться оці баталії і місяць буде дуже гарячим. Буде мало задоволення. Бо Венера – планета любові –  створюватиме погані конфігурації з Юпітером. І є великий ризик якихось травматичних ситуацій і небезпек, пов’язаних з дорогою, бо поганий Марс.  

Лютий

Цей місяць буде дещо спокійніший. Але можливе загострення соціальне, тому що Юпітер особливо буде гострим. Окрім того, він створює погані конфігурації з Нептуном і Меркурієм. Це означає, що буде якась маніпуляція брехнею і якась ситуація, коли натхнення купується, тобто фальшива гра в  театрі.

Березень

Він завжди складний в Україні. А цього року – ще й поганий Юпітер. Але це буде компенсуватися гарним Сатурном. Тобто хоча зовні буде шторм, всередині у водах будуть якісь можливо корали рости.

Квітень

Буде місяцем розмитих силуетів. Коли ти ніби й бачиш все, але чітко не бачиш. Тобто воно ніби і є, але чіткості нема: в соціальних, побутових питаннях, навіть у коханні.

Травень

Спостерігатиметься зашкал емоцій, бо Венера буде в сузір’ї Овна на початку місяця. І будуть стрибати емоції, якийсь максималізм буде присутній: то все надзвичайно добре, то все пропало - як кардіограма. Знову ж таки йтиме криза влади, бо дуже погані конфігурації Юпітера і влада з народом пливуть у  різних човнах.

Червень

Буде спокійнішим місяцем. Спаде напруга. Люди почуватимуться більш комфортно. І для стосунків гарний цей місяць.

Липень

Треба бути особливо обережним людям з проблемами з серцево-судинної системи. Бо Марс буде створювати дуже погані конфігурації з Ураном  і перебуватиме у сузір’ї Лева. Тому всім, у кого проблеми з серцем, треба бути особливо обережними. І може бути небезпека, пов’язана зі зброєю. Це стосується тих, хто має професії з цим пов’язані.

Серпень

У серпні Юпітер буде складати гарні конфігурації з Сонцем і Венерою. І якраз спостерігатиметься хороший Сатурн. То з серпня почнуться якісь гарні процеси у державі і вже не буде спостерігатися цього ниття, що є нині.

Вересень

Буде складним. Відбудуться якісь соціальні зміни, можливо, з владою пов’язані. Це будуть якісь ключові зміни. Може, люди на посадах будуть мінятися. Але це буде дуже добре. Унікальні конфігурації створюватиме Сатурн. І чи якийсь закон важливий буде прийнятий, чи інше якесь важливе рішення, але позитивний результат його буде помітний.

Жовтень

У жовтні Юпітер буде переходити у сузір’я Сатурна. І у нас в Козерозі стоїть Сатурн. Якраз буде стабілізуватися ситуація.

Листопад - грудень

У листопаді-грудні вийдемо на якийсь результат. Запанує спокій.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень