Прогноз за знаками зодіаку на 2017 рік від рівненського астролога

Професійна ворожка і астролог з міста дубно Ірина Кравець поділилася своїм прогнозом на наступний рік

При цьому зауважила, що астрологія - точна наука, тому не можна об’єднати всі знаки в одне і сказати, що для них все буде однаково. Але для знаків чистого типу, які народилися на сході сонця, ці передбачення будуть точні. Для решти - на певну кількість відсотків буде гороскоп збігатися.

Овен

Уран буде весь рік в сузір’ї Овна, створютиме негарні конфігурації з Сатурном і до цього буде під’єнуватися Марс. Через це в Овнів буде дуже багато непередбачуваних та несподіваних ситуацій. Це буде провокувати Овна на імпульсивні дії, тому треба ризикувати з головою, брати якусь паузу, щоб не в ту ж секунду приймати рішення, а подумати. Це буде до кінця квітня. І потім, починаючи з жовтня і до кінця року. Буде дуже багато можливостей гарно заробити гроші. Непоганий рік для здоров’я. Ті, в кого є сім’ї, будуть мати стабільні гарні стосунки. Але не буде щастити у коханні, або в коханні на стороні. Будуть небезпеки, пов’язані з дорогами, або з якимись далекими поїздками. Овни не можуть розраховувати на гарні щирі партнерські стосунки або дружбу. І вони будуть мало уваги приділяти своїм рідним.

Тільці

Помалу будуть робити свою справу. Буде все нормально і стабільно вдома. Дуже радуватимуть діти. Якщо Тільці самотні, дуже велика ймовірність зустріти свою пару, своє кохання. Але Тільці не люблять перемін й ексцентричних ситуацій. І це якраз стосується шлюбу. Тут їх будуть чекати неприємні несподівані новини. У Тільців будуть проблеми, пов’язані з роботою або бізнесом. Щось нове починати самому в цьому році не варто, бо воно може не мати перспективи. Але Тільці будуть мати підтримку людей, яких знають давно.

Близнюки

Цього року будуть часто "ловити хвилю". І отримають багато задоволення, дивідендів від ситуацій, які потішать їхню душу, їхнє самолюбство. У Близнюків будуть гарні шанси почати нову справу, змінити роботу. Хоча не знайдуть цього року гарних надійних друзів. І в них не буде накопичуватися капітал. Гроші всі, які будуть приходити, кудись будуть іти. Стабільні стосунки будуть в шлюбі. Але є дуже великий ризик розставання з коханими. Близнюки – не дуже надійні друзі. І їм простіше буде відважитися на якісь справи самим. Зрештою, спільні справи у 2017 не йтимуть їм на користь.

Раки

Для Раків загалом рік не буде поганий. Але відчуття нестабільності і невпевненості у завтрашньому дні в Раків будуть сіяти внутрішню паніку. Вони будуть мати багато гарних шансів, але їхні особисті сумніви не запалять їм зелене світло світлофора. Бо Рак буде жити у підсвідомому страху «а раптом не вийде», «а невідомо, чим все закінчиться». Раки можуть у цьому році поміняти роботу, почати якусь справу, але лише за підтримки партнерів чи друзів. Будуть чекати якісь дуже гарні продуктивні дороги. Можна робити операції з нерухомістю: починати будівництво, купувати нерухомість. Буде накопичуватися капітал. Але дуже багато переживань будуть викликати сім’я, діти, власне здоров’я. Бо загальна ситуація у країні не дає впевненості. Рак хоче гарантій, що все буде добре, але їх не отримає.  

Леви

Леви будуть ризикувати. Багато в чому досягнуть успіху. Дуже вдалий рік для досягнення якихось амбітних планів. Гарний час для створення сім’ї. Якщо є проблеми в сімейних стосунках, то буде дуже багато можливостей змінити обставини, почати щось з чистого аркуша, і притому щось хороше. Непоганий рік для здоров’я, для грошей. Несподіванки чекають, пов’язані з роботою та бізнесом. Багато небезпек, пов’язаних з роботою. І якщо бізнес чи робота пов’язані з багатьма дорогами, то багато несподіваних ситуацій буде. Левів будуть трохи використовувати друзі чи партнери. Але рік загалом буде вдалий і вони зможуть створити певні ситуації в житті, які потім позитивно вплинуть на їхню долю.

Діви

Не будуть мати відчуття порядку, якого прагнуть в житті. Все буде стабільно, але будуть самі себе накручувати і постійно чекати й шукати проблем. Навіть якщо не буде конкретної проблеми, але ситуація складатиметься не так класично, як хоче Діва, це буде викликати багато сумнівів і застережень. Буде все стабільно у роботі, стабільно буде розвиватися бізнес, будуть навіть якісь матеріальні накопичення. Будуть якісь гарні події, пов’язані з родиною, гостиною. Будуть події, які принесуть або нові знайомства, або радість для душі. Вдалий рік для кохання, романтичних знайомств. Але будуть не зовсім гармонійні стосунки в сім’ї, проблемні конфліктні ситуації тільки через те, що Діви будуть старатися накладати шаблон на ситуацію і не будуть хотіти знайти якесь альтернативне рішення, зрозуміти партнера. Треба бути обережними, бо небезпека є, пов’язана з дорогою і транспортом. Буде багато пропозицій або ідей від друзів чи партнерів, які Діви через сумніви відхилять.

Терези

В цьому році будуть мати програшні ситуації і в чомусь важливому їм доведеться прийняти поразку. Бо в Терезах Юпітер буде до жовтня, створюватиме опозицію з Ураном і буде підключатися Марс. Терези через це не відчуватимуть гармонії. І в них щось не буде виходити. Не можна сподіватися на швидкий успіх. І багато в чому доведеться прийняти поразку. Це не означає, що треба відмовитися від якихось ідей. Просто не вийде їх швидко втілити. Невдалий час для зміни роботи, місця проживання, для операцій з нерухомістю. Рік вдалий для сімейних стосунків. Гарний рік для романтичних знайомств, для кохання. Трохи буде турбувати здоров’я. Терези  будуть вагатися, дуже хотітимуть змінити своє життя, але чекатимуть якогось поштовху і будуть ображатися, шукати когось винного, що не складаються обставини так, як хотілося б.  

Скорпіони

Для Скорпіонів рік буде досить непоганий. Будуть мати якісь явні досягнення, якими будуть дуже задоволені. В них буде багато можливостей показати свою силу, потішити свої амбіції. Будуть гарні поїздки. В роботі і бізнесі багато клопотів, які суттєво не впливають на ситуацію, але діятимуть на нерви. Скорпіонам не можна покладатися на друзів і партнерів, бо їх будуть просто віроломно використовувати. Гроші будуть зароблятися. Для здоров’я рік непоганий, в чомусь продуктивний, бо те, що Скорпіон творить у 2017 році - вибирає собі шлях, - то до мети прийде не в цьому році, але шлях його буде обраний правильно. Але для Скорпіонів буде дуже багато особистих проблем і  переживань, бо ні в коханні, ні в спілкуванні з родиною не зможуть знайти гармонії, ладу, а будуть образи взаємні і звинувачення.

Стрілець

Для нього буде можливість проявити силу, допомогти комусь. Гарний час для роботи, бізнесу. Можна починати нові цікаві справи, розбудовувати бізнес. В роботі досягнення можливі, кар’єрний ріст. Гарний рік для сімейних стосунків, для створення сім’ї. Багато буде гарних моментів, які будуть тішити Стрільця, бо вони зможуть проявити характер, силу, щоб комусь допомогти, завжди буде відчувати, що комусь  потрібен. Але треба звернути увагу на здоров’я. Матеріальні блага, які будуть зароблятися, є ризик великих втрат: поламатися, загубитися. І якщо є якісь важливі таємниці, то все таємне може стати явним. А це буде зачіпати їхні особисті інтереси.

Козероги

Мовчки будуть робити свою справу. Буде стабільність в роботі, бізнесі, домашніх стосунках. Вдалий час для операцій з нерухомістю, зміни місця проживання. Вдалий рік для кохання і знайомств. Багато радості принесуть діти. Непогано будуть вирішуватися проблеми зі здоров’ям. Але їм треба дотримуватися якогось шаблону і порядку. Тому тим, хто має в житті любовний трикутник, треба остерігатися, бо трикутник буде ламатися і чимось одним доведеться пожертвувати. Непоганий рік для партнерства, дружби. Будуть переслідувати матеріальні втрати. Будуть несподівані новини, які будуть вимагати прийняття дуже швидкого рішення. А Козероги люблять все обдумати і спланувати. У 2017 році ці новини можуть бути як погані, так і хороші.

Водолії

Рік вибору і багатьох можливостей. Не всім вони скористаються. Досить вдалий рік для кохання. Водолію буде сприяти Амур. Будуть дуже гарні сприятливі фактори для зустрічей, буде щастити на партнерські стосунки. Сім’ї, створені у 2017 році, будуть дуже стабільними. Непоганий рік для роботи, для нових проектів, непогано зароблятимуться гроші. Але клопоти будуть через родину, несподівані новини, пов’язані з родиною, дуже близьким оточенням. І будуть переслідувати проблеми зі здоров’ям, можливо травматичні.

Риби

Житимуть у світі переживань, ілюзій, страхів і сумнівів. Нічого такого цього року не зможуть самостійно змінити, будуть пристосовуватися до інших. Але рік загалом не буде для них дуже сприятливий, бо буде обмежений вибір щодо роботи, не зможуть надіятися на допомогу чи слово друзів чи партнерів, буде турбувати трохи здоров’я, проблеми з ним не настільки сильні, але це буде викликати панічний страх не тільки за себе, а й за родину, дітей. Але не все так погано, як їм буде здаватися. Як не буде великого прогресу, руху вперед, то будуть непогано складатися матеріальні справи, зможуть покращити свій добробут.  Рибам треба зробити самим гостинні відносини, витягнути з чогось радість, задоволення для своєї душі. Вони панічно переживають за свої родини, дітей. Але це їхній суб’єктивний погляд. Просто не буде такого, що їх хтось, чи щось заспокоюватимуть. Доведеться самим пливти за течією чи проти неї. Але Риби будуть плакати, сумніватися і все одно пливти.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень