Гороскоп на 9 серпня

ОВНИ

Не впустіть реальний шанс заявити про себе та продемонструвати свої найкращі якості в роботі. Якщо не скористаєтеся цим цього дня, то вам доведеться стати в довгу чергу до нової можливості.

ТЕЛЬЦІ

Чудовий день, щоб очистити своє життя від безладу та непотрібних турбот. Залишайтеся відкритими для перспектив, які дарує вам доля і невдовзі ви побачите, що життя стає яскравішим.

БЛИЗНЮКИ

Знайдіть можливість провести більше часу з друзями. Не обмежуйте свої мрії та фантазії, не забувайте про внутрішній голос і добре розвинену інтуїцію.

РАКИ

Не поспішайте з висновками. Утримайтеся від звинувачень і докорів.

ЛЕВИ

Зробити день ще більш яскравим Леви зможуть, зосередивши свою енергію на справжніх почуттях до людей і до світу в цілому. Не лукавте, спробуйте говорити тільки правду й утримайтеся від ризикованих ситуацій.

ДІВИ

Зорі обіцяють вам сприятливі умови для результативної трудової діяльності. Ви відчуєте у собі сили реалізувати усе заплановане, будете напрочуд активними та кмітливими.  

ТЕРЕЗИ

Найбільш правильним цього дня буде відкласти справи й завдання, які потребують максимальної самовіддачі у фізичному та моральному плані. Утримайтеся від великих фінансових витрат.  

СКОРПІОНИ

Доля подарує вам хорошу можливість піднятися кар'єрними сходами. Ретельно продумайте найважливіші справи, якими займетеся у першу чергу. Не соромтеся висловлювати свої ідеї.

СТРІЛЬЦІ

Вам не варто забувати про обережність у спілкуванні. Не дозволяйте неуважності заволодіти вами, бо навіть прості помилки можуть перерости у неприємність.

КОЗЕРОГИ

Цього дня з’явиться можливість щось виправити. Це може стосуватися побутових питань, робочих моментів, а може й чогось більш глобального.

ВОДОЛІЇ

У вас є хороший шанс зробити впевнений крок назустріч кардинальним змінам. Отримавши пропозицію поїхати у незаплановане відрядження, впевнено погоджуйтеся.

РИБИ

Зорі обіцяють непростий, але продуктивний день. Справи вимагатимуть колосальної самовіддачі, але зроблена вами робота може принести просто шалений успіх вже у найближчому майбутньому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень