Гороскоп на 9 серпня

ОВНИ

Не впустіть реальний шанс заявити про себе та продемонструвати свої найкращі якості в роботі. Якщо не скористаєтеся цим цього дня, то вам доведеться стати в довгу чергу до нової можливості.

ТЕЛЬЦІ

Чудовий день, щоб очистити своє життя від безладу та непотрібних турбот. Залишайтеся відкритими для перспектив, які дарує вам доля і невдовзі ви побачите, що життя стає яскравішим.

БЛИЗНЮКИ

Знайдіть можливість провести більше часу з друзями. Не обмежуйте свої мрії та фантазії, не забувайте про внутрішній голос і добре розвинену інтуїцію.

РАКИ

Не поспішайте з висновками. Утримайтеся від звинувачень і докорів.

ЛЕВИ

Зробити день ще більш яскравим Леви зможуть, зосередивши свою енергію на справжніх почуттях до людей і до світу в цілому. Не лукавте, спробуйте говорити тільки правду й утримайтеся від ризикованих ситуацій.

ДІВИ

Зорі обіцяють вам сприятливі умови для результативної трудової діяльності. Ви відчуєте у собі сили реалізувати усе заплановане, будете напрочуд активними та кмітливими.  

ТЕРЕЗИ

Найбільш правильним цього дня буде відкласти справи й завдання, які потребують максимальної самовіддачі у фізичному та моральному плані. Утримайтеся від великих фінансових витрат.  

СКОРПІОНИ

Доля подарує вам хорошу можливість піднятися кар'єрними сходами. Ретельно продумайте найважливіші справи, якими займетеся у першу чергу. Не соромтеся висловлювати свої ідеї.

СТРІЛЬЦІ

Вам не варто забувати про обережність у спілкуванні. Не дозволяйте неуважності заволодіти вами, бо навіть прості помилки можуть перерости у неприємність.

КОЗЕРОГИ

Цього дня з’явиться можливість щось виправити. Це може стосуватися побутових питань, робочих моментів, а може й чогось більш глобального.

ВОДОЛІЇ

У вас є хороший шанс зробити впевнений крок назустріч кардинальним змінам. Отримавши пропозицію поїхати у незаплановане відрядження, впевнено погоджуйтеся.

РИБИ

Зорі обіцяють непростий, але продуктивний день. Справи вимагатимуть колосальної самовіддачі, але зроблена вами робота може принести просто шалений успіх вже у найближчому майбутньому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень