Гороскоп на 2 серпня

ОВНИ

2 серпня зростають шанси на вдале придбання, яке може виявитися для вас повною несподіванкою. Це вдалий час для покупки нерухомості. Не виключена фінансова допомога від друга чи партнера.  

ТЕЛЬЦІ

Властиву вам від природи практичність використовуйте насамперед у фінансовій, професійній та інформаційній сферах. Здогадки цього дня не вітаються. Не видавайте бажане за дійсне й беріть до уваги лише факти.

БЛИЗНЮКИ

2 серпня у справах можливі дрібні помилки. Це не кращий момент для ділових переговорів. Не варто змінювати місце роботи. Також не слід надто довіряти людям і ділитися з ними своїм сокровенним.

РАКИ

Особисті зустрічі, короткі поїздки, телефонні й інші переговори краще планувати на першу половину дня. Теми, які ще вчора здавалися вам надзвичайно важливими, можуть виявитися не такими й актуальними.

ЛЕВИ

Вам варто бути більш терплячими та холоднокровними, оскільки події далеко не завжди будуть відповідати вашим очікуванням. Усі зміни цього дня можуть мати вимушений характер, особливо, якщо стосуються сімейних цінностей, побутових умов, функціонування вашого особистого або сімейного бізнесу.

ДІВИ

У вас посилиться бажання облаштувати житло, зробити його більш зручним і комфортним. 2 серпня ви особливо дбатимете про своїх близьких.  Важливою умовою приємної сімейної атмосфери стане компроміс.

ТЕРЕЗИ

Стриманість у їжі та дисципліна у побуті покращать ваше самопочуття й допоможуть безболісно пережити різні обмеження. День сприятливий для романтичних побачень.

СКОРПІОНИ

Вам вдасться гармонійно розподілити сили між обов'язковою діяльністю та креативом. Чим би ви не зайнялися, вроджена практичність підкаже вам найвигідніший варіант. Діловитість і підприємливість ви будете легко поєднувати зі спокоєм і вмінням робити все у потрібний момент.

СТРІЛЬЦІ

2 серпня навіть просте та невинне захоплення може несподівано виявитися прибутковим, якщо підійти до справи з розумом. День може бути дуже емоційним в особистому плані.

КОЗЕРОГИ

Вас чекає активна розумова робота. Доведеться зайнятися налагодженням зв'язків та оформленням документів. Цього дня ви будете перейматися й особистими питаннями. Не забувайте, що ваш партнер потребує уваги.

ВОДОЛІЇ

Можливі виробничі або побутові аврали, викликані давньою халатністю. Багато душевної енергії можуть забрати дрібні й непринципові конфлікти з колегами.

РИБИ

Цього дня все буде чітко. Заплановані заходи відбудуться у призначений час. Ввечері можлива несподівана розмова з коханою людиною. І розмова ця буде приємною.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень