Гороскоп на 15 серпня

ОВНИ

Ви будете дуже балакучими й дотепними. Безперечно, оточення буде тішитися цьому. Ви зможете переконати всіх у правильності своїх думок і отримати бажане.

ТЕЛЬЦІ

Для вас не буде нічого неможливого. Ви відчуєте себе повноправним господарем своєї долі. Цього дня відбудеться щось, що допоможе вам усвідомити, чого саме ви хочете у житті.

БЛИЗНЮКИ

Вранці ви відчуєте, що зовсім не хочете виходити з дому і займатися важливими справами. Зараз дійсно не найкращий час для серйозних рішень і ділових переговорів. Натомість день підходить для планування відпочинку.

РАКИ

У вас виникне величезне бажання змінити стиль свого життя. Ймовірно, для цього вам варто змінити підхід до вирішення повсякденних питань.

ЛЕВИ

Вам варто сконцентруватися на поточних проєктах і спробувати їх нарешті завершити. Втім, це не привід поспішати і, як наслідок, робити помилки. Дійте акуратно й станете взірцем впевненості та надійності.

ДІВИ

Вам хочеться змін. Саме час переглянути свої цінності та відмовитися від застарілих поглядів. Для того, щоб мати можливість вільно рухатися вперед, необхідно скинути зайвий баласт.

ТЕРЕЗИ

Це один з тих днів, коли вам дуже знадобиться терпіння. Ви впораєтеся з усім, якщо триматимете емоції при собі.

СКОРПІОНИ

Ви будете більше, ніж зазвичай, прислухатися до думки свого оточення. Обережно, бо вам можуть з легкістю нав’язати свою позицію. Вас можуть втягнути у справи, які абсолютно суперечать вашим принципам, тому пильнуйте.

СТРІЛЬЦІ

Гармонія з навколишнім світом і спокій допоможуть вам добитися конструктивного спілкування з людьми. Водночас не бійтеся відстоювати свою думку та рухатися до поставленої мети.

КОЗЕРОГИ

Вам важливо мати можливість висловити свою думку і поділитися своїми ідеями. Зазвичай вас із задоволенням слухають, але не забувайте, що не тільки у вас є слушні думки.

ВОДОЛІЇ

Якщо старі підходи до справ уже не працюють, саме час задуматися про пошук нових шляхів. Останнім часом ви дуже багато та плідно працювали - пора збирати заслужені плоди.

РИБИ

Колеги та друзі можуть вважати ваше почуття гумору дещо ексцентричним. Ви напевно опинитеся у центрі уваги. Втім, це піде вам тільки на користь.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень