Гороскоп на 4 серпня

ОВНИ

Недовге усамітнення дозволить вам зібратися з силами, аби прожити цей день якнайкраще. Ваше особисте життя може стати більш романтичним. Чекайте на милий подарунок.

ТЕЛЬЦІ

Внутрішнє чуття підкаже вам чим можна займатися без шкоди для свого здоров'я і настрою, а де варто вчасно зупинитися, щоб уникнути проблем. Цього дня у вас прекрасно працюватиме фантазія. Ви зможете закінчити справу, яка довгий час не дає вам спокою.

БЛИЗНЮКИ

Ви зможете зважитися на витрати, які не були заплановані заздалегідь. Це стосуватиметься відпочинку чи красивих романтичних відносин. Зірки запевняють, що екстравагантні й дорогі придбання не підірвуть вашого добробуту.

РАКИ

Ви зможете ще раз переконатися у тому, що все робите правильно. Незважаючи на невеликі проблеми, ви можете бути впевнені у тому, що міцно стоїте на ногах. Це не найкращий момент для розширення фінансових можливостей. Дотримуйтеся розумної економії.

ЛЕВИ

Цей день буде дещо метушливим і емоційно насиченим. Однак це не єдина його особливість. Якщо ви уважніше придивіться до ситуації, то знайдете масу цікавих рішень для власних давніх проблем. Сміливіше підключайте інтуїцію, а також активніше користуйтеся допомогою інших людей.

ДІВИ

У цей день вам необхідно відчувати душевний зв'язок з навколишнім світом. Більше спілкуйтеся з людьми, чиї естетичні або музичні погляди близькі до ваших смаків. Дозвольте собі полінуватися або помріяти про майбутнє. Не відмовляйтеся від запрошення на концерт або на побачення.

ТЕРЕЗИ

Атмосфера дня може призвести до невеликого перевороту в побуті або в сімейному житті. Багато змін напевно є вашою мрією чи необхідністю. Зірки не забороняють вам робити спроби у цьому напрямку, але застерігають від надмірного ентузіазму.

СКОРПІОНИ

Вас здивує поведінка когось з членів сім'ї або дратуватиме загальна атмосфера в домі. Можливо, ви будете позбавлені необхідного вам порядку чи комфорту, звичних речей або можливостей. Вашим втіхою стане розмова зі старим знайомим або зустріч із другом.

СТРІЛЬЦІ

Ви відкриєте у собі талант режисера. Якщо візьметесь за організацію якоїсь події, то не зупинитеся, поки не зробите все ідеально. В особистому житті ви будете активними та наполегливими.

КОЗЕРОГИ

Попрацюйте цього дня над своїми манерами. Не бійтеся розпестити кохану людину своєю увагою.

ВОДОЛІЇ

Важливі справи призначайте на першу половину дня. У другій половині доби намагайтеся правильно організовувати свій час, щоб усе встигнути.

РИБИ

Є шанс познайомитися з людиною, яка докорінно змінить ваше життя. Це чудовий день для легкого флірту, вечірок і розваг.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень