Гороскоп на 13 серпня

ОВНИ

Цього дня оточуючі помітять ваші видатні здібності. Ви буквально опинитеся в променях слави. Будь-яку задачу ви зможете виконати на відмінно, тому сміливо і впевнено беріться за роботу.

ТЕЛЬЦІ

Схоже, якийсь проєкт застряг на одному місці і ніяк не хоче рухатися. Для прогресу безумовно не вистачає вашого втручання. Не стійте осторонь.

БЛИЗНЮКИ

Ваш розум буде працювати на всі 100%. Ви зможете переконати кого завгодно в чому завгодно. З усією вашою енергією та імпульсивністю ніде проблем не виникатиме.

РАКИ

У вас з'явиться можливість додаткового заробітку. Однак ці гроші ніяк не назвеш легкими, тому вам навряд чи захочеться розкидатися ними направо й наліво. Правильно, прибережіть їх. 

ЛЕВИ

Здатність до емпатії гратиме цього дня величезну роль. Саме вона дозволить вам краще розуміти людей і, як наслідок, знаходити з ними спільну мову.

ДІВИ

Ви будете рухатися по життю повільніше, ніж зазвичай, але це не зовсім погано. Навпаки, у вас з'явиться можливість краще розгледіти навколишні реалії. Цей день ідеально підходить для розумової роботи.

ТЕРЕЗИ

Цей день стане дуже важливим для вас. Ви повинні зафіксувати все, що відбуватиметься. Можливо, вам варто зробити докладний запис усіх подій.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно бути максимально зосередженими. У вас чимало незавершених проєктів і слід якомога швидше підтягнути усі хвости. Цього дня у вас є шанс це зробити.

СТРІЛЬЦІ

Основну частину дня ви будете зосереджені на робочих питаннях, що допоможе вам повністю розібратися зі справами. Приділіть увагу родині, особливо, якщо останнім часом ви мало проводили часу разом.

КОЗЕРОГИ

У вас достатньо творчих здібностей та уяви, але все, що прийде вам у голову цього дня потрібно записувати, щоб не втратити жодної дорогоцінної думки.

ВОДОЛІЇ

Ваші ідеї та думки можуть не зустріти підтримки й розуміння серед колег, але це не привід від них відмовлятися. Можливо, вам просто потрібно зробити крок назад і почекати ще кілька днів. Після цього ймовірність того, що ваші ідеї оцінять, різко зросте.

РИБИ

Щоб щось отримати, необхідно щось вкласти. Нічого не з'являється просто так. Грайте цього дня виключно за правилами та залишайтеся чесними у будь-якій ситуації. Це допоможе вам уникнути незручних моментів, після яких ви можете відчувати докори совісті.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень