Гороскоп на 3 серпня

ОВНИ

Не намагайтеся переграти партнера. Цього дня він відчуватиме усі тонкощі ситуації, що склалася. Це не найкращий день для знайомства коханої людини з вашою сім'єю.

ТЕЛЬЦІ

Цей день увійде до переліку найбільш світлих моментів вашого життя. Ви будете в гармонії з собою та усіма, хто вас оточуватиме.

БЛИЗНЮКИ

Вас не задовольнятиме все те, що ви маєте. Вам захочеться більшого та кращого. Такий настрій торкнеться творчих або фінансових планів, а, можливо, й особистого життя. Намагайтеся знайти собі на цей день заняття до душі, аби не наробити помилок.

РАКИ

Не сидіть склавши руки, інакше вас потягне на непотрібні пригоди. Від нудної й рутинної роботи краще відмовитися, а ось на щось цікаве та творче погоджуйтеся, не вагаючись. Ви зможете яскраво продемонструвати свою природну завзятість і вміння концентруватися на одній меті.

ЛЕВИ

Сміливо відроджуйте контакти, якщо вони вам хоч чимось можуть бути корисними. Це вдалий час для повернення до колись розпочатого проекту. Можливі особливі успіхи у творчій сфері, спорті чи рекламній діяльності. Впевненість у своїй обдарованості сприятиме збільшенню ваших доходів.

ДІВИ

Ви будете надто допитливими та в'їдливими, але вам це вибачать. Не виключено, що навіть при повному виконанні ваших бажань, ви знайдете привід бути трохи невдоволеними. Свою спостережливість та увагу до деталей намагайтеся спрямувати на корисні цілі, інакше ризикуєте зіпсувати відносини з оточуючими.

ТЕРЕЗИ

3 серпня може зрости ваша схильність до стресів. Це час сенсацій, які не завжди будуть приємними. Сімейна подія може перешкодити виконанню ваших бажань. Можлива не надто приємна розмова з кимось із рідних.

СКОРПІОНИ

Вам випаде шанс оцінити свої минулі досягнення, а також проаналізувати той шлях, який привів вас до чергової вершини. При цьому ви будете критичними до себе та зважатимете більше на свої поразки, а не на успіхи.

СТРІЛЬЦІ

Якщо вам чогось пристрасно захотілося, не стримуйте свої апетити. Прийшов час потішити себе, адже ви давно заслужили це право важкою й наполегливою роботою. Є шанс переглянути свої творчі та ділові досягнення, любовні справи, фінансове становище та способи відпочинку.

КОЗЕРОГИ

Ви будете виконувати звичні обов'язки автоматично, думаючи при цьому про зовсім інші речі. Можливо, предметом ваших роздумів стануть відносини з друзями чи родичами, любовні або інтимні контакти.

ВОДОЛІЇ

Ви ризикуєте заплутатися в тому, що почуєте. Суперечливі відомості та поради буде важко застосувати на практиці. Найбільш прозорими будуть зв'язки з близькими людьми. Але навіть вони не зможуть до кінця вас зрозуміти.

РИБИ

У вас з’явиться великий інтерес до подорожей і пригод. Можливо, ви знайдете собі нове хобі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень