Гороскоп на 22 серпня

ОВНИ

На роботі може виникнути проблема, вирішення якої не у вашій компетенції. Це дратуватиме. Замість того, щоб нервуватися з цього приводу, сконцентруйтеся на тому, що ви змінити можете. Так ви заспокоїтеся, а керівництво незабаром вирішить головну проблему.

ТЕЛЬЦІ

Ви вмієте спілкуватися з людьми - знайомитися з ними, потискати руки, дивитися в очі й підтримувати. У приватному житті це називається спілкуванням, у професійному - налагодженням зв'язків. Цього дня ви будете дуже успішними у цьому. 

БЛИЗНЮКИ

Люди потягнуться до вас цього дня, як ніколи. Їх цікавитиме ваша думка з будь-якого приводу. Запасіться терпінням.

РАКИ

Практично у всіх є друзі, які часом виходять за рамки дозволеного. Цього дня хтось, хто підходить під цю категорію, скаже чи зробить щось таке, що спантеличить вас. Ви не одразу зрозумієте, як реагувати на таку поведінку - віддалитися від цих людей, знайти їм психологічну допомогу або зробити вигляд, що цього не було. Зважте серйозність ситуації, перш ніж щось робити.

ЛЕВИ

Ви вмієте знаходити спільну мову з людьми. Цього дня це вміння знадобиться у спілкуванні з поважними особами. В результаті ви можете отримати вигідну пропозицію. Вона буде не лише цікавою, але й прибутковою.

ДІВИ

Вас чекає напрочуд вдалий день. У багатьох сферах, в тому числі й фінансовій, все складатиметься так, як ви хочете.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся ні на чому не зациклюватися, бо це може перерости в одержимість. І не шукаєте якогось прихованого змісту у словах близьких людей. Можливо, ви й природжений детектив, але цього дня вам краще розслабитися.

СКОРПІОНИ

Ваші друзі вже натреновані. Вони звикли до вашої впертості. Більшість з них і оком не моргнуть, коли ви знову візьметеся за своє. А цього дня ви будете в ударі.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня вам потрібна буде інструкція. І до нової техніки, і до деяких людей.

КОЗЕРОГИ

Хтось намагається повідомити вам щось важливе, тому відкрийте вуха. Спробуйте вловити натяк, бо цій людині важко буде говорити прямо. Дивіться їй в очі, стежте за жестикуляцією й ловіть кожне слово.

ВОДОЛІЇ

Цього дня ви будете думати про гроші, про гроші і ще раз про гроші. Ви занадто зациклюєтеся на цьому. У житті ще є друзі, кохання, хобі…

РИБИ

Добре думайте що і кому ви говорите. Існує ймовірність, що хтось хотітиме використати ваші слова проти вас. Також проявляйте максимум такту з людьми запальними та дратівливими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень