Гороскоп на 24 серпня

ОВНИ

Можливо, ви вже перебуваєте на межі вибуху, але вибухнути ви собі дозволити не можете. Доведеться пошукати інший вихід для емоцій. А краще знайдіть на що переключитися.

ТЕЛЬЦІ

Ваш день буде позитивним і приємним. Може розігратися уява. Якщо ви творча людина, то подбайте, щоб було на чому зафіксувати свої геніальні ідеї.

БЛИЗНЮКИ

У вас є всі шанси схилити на свій бік навіть найбільш впертих людей. Випадок рідкісний, тому зорі радять обов’язково ним скористатися.

РАКИ

Останнім, про що ви подумаєте цього дня, будуть питання, пов'язані з правилами поведінки. Тут непогано було б знати міру.

ЛЕВИ

Для деяких людей потреба висловитися перевищує навіть потребу в наявності уважного слухача. Вас цього дня чекає довга та виснажливива розмова, причому вам не дадуть вставити жодного слова. І не намагайтеся з цим боротися.

ДІВИ

Ви будете дещо млявими та безініціативними. Лишається сподіватися на те, що ваша кохана людина візьметься за всі ваші спільні справи з подвійною енергією і погодиться вирішити деякі ваші проблеми. У іншому випадку так вони і залишаться невирішеними ще довгий-довгий час ...

ТЕРЕЗИ

Відвертість – це добре, але, на жаль, не з усіма. Цього дня таку розкіш ви можете собі дозволити тільки з вашими коханими і лише, якщо на 200% впевнені, що вони вас зрозуміють.

СКОРПІОНИ

Хтось з вашого оточення відчуватиме невпевненість і шукатиме у вас підтримки. Ваш дар переконувати інших може творити дива і цього дня ви у цьому переконаєтеся.

СТРІЛЬЦІ

У цей день вам дуже захочеться почути комплімент з вуст вашого коханої людини. Настільки, що ви заради цього будете готові буквально на все і навіть на трохи більше. Втім, відверто напрошуватися не варто: ефект може бути зворотним.

КОЗЕРОГИ

Намагайтеся не стояти над душею у когось з близьких людей. Від цього він не стане робити краще те, що робить, проте роздратування у нього додасться, і до вас в першу чергу. Якщо вже вам так необхідно дочекатися завершення його бурхливої ​​діяльності, чекайте на максимальній від нього відстані.

ВОДОЛІЇ

Вас явно вирішили завантажити справами, причому не тільки вашими, але й чужими. Вам цього дня не позаздриш, але можна буде позаздрити потім, коли ви з усім цим блискуче впораєтеся!

РИБИ

Якщо ви запланували підписання важливих паперів, то можуть виникнути непередбачені ситуації. І вам знову доведеться все відкласти. Природно, час - це гроші, але спробуйте поставитися до цього спокійніше, ніж зазвичай.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень