Гороскоп на 25 серпня

ОВНИ

Ви можете отримати якусь винагороду чи просто приємний подарунок. Хороший день, щоб і самому себе трошки побалувати або добре відпочити.

ТЕЛЬЦІ

Як би вам не подобалося керувати, ви повинні розуміти, що цього дня відповідальність буде коштувати вам величезних сил і душевного спокою.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня можете без докорів сумління плисти за течією. Все складатиметься добре. Вас чекає несподівана удача у фінансових справах. Може, купите лотерею?

РАКИ

Вам доведеться зіштовхнутися з проблемою постійної наявності глядача. Важко, звичайно, жити під пильним оком. Якщо у вас немає можливості його прикрити, покажіть йому таке, щоб воно перехотіло за вами спостерігати добровільно.

ЛЕВИ

Цього дня ви трохи попліткуєте. І не обурюйтеся. Треба бути лицеміром, щоб заявляти, що вас, мовляв, плітки зовсім не цікавлять.

ДІВИ

Друзі підкажуть вам цікаву думку. Вам залишається тільки правильно її почути і негайно втілити в життя.

ТЕРЕЗИ

Забудьте про те, що ви «повинні» робити й займіться тим, що вам хочеться. Цього дня ви можете це собі дозволити. День призначений для відпочинку та відновлення сил. У першу чергу, душевних.

СКОРПІОНИ

Шукайте в очах близьких розуміння, а не захоплення. Коли знайдете, будете знати до кого слід звернутися за допомогою у разі потреби. Цього дня у вас є можливість зрозуміти хто є хто.

СТРІЛЬЦІ

Доведіть до логічного завершення усі справи в собистому житті. Це найкращий день для того, щоб поставити красиву крапку у кінці кількох шляхів і зосередитися на одному. На комусь одному.

КОЗЕРОГИ

Ви будете вельми енергійними. Ви поспішатимете зробити якомога більше справ і вирішити якомога більше питань.  У вас буде потреба робити все максимально швидко й досягати потрібного результату у максимально стислі терміни. Не женіться - краще поспішати повільно...

ВОДОЛІЇ

Не варто обіцяти вашій коханій людині незліченних скарбів і величезних благ. Колись обіцянку доведеться виконувати, а настрій на той час може пройти. Ви ж не хочете придумувати собі зайвих проблем і ображати вашу половинку тим, що не змогли дістати зірку з неба?

РИБИ

Будьте готовими до того, що перед вами постануть труднощі етичного характеру. Можливо, заради близької людини вам доведеться поступитися своїми принципами і переконаннями. Або ж, навпаки, зробити вибір на їхню користь, але на шкоду любові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень