Гороскоп на 19 серпня

ОВНИ

Ви будете гідом і провідником для багатьох людей, а ваше вміння знаходити правду буде сильним, як ніколи. Ви розумієте як розібратися у будь-яких проблемах і вирішити їх.

ТЕЛЬЦІ

Ви любите людей і вони це відчувають. Вони цінують вас за доброту й почуття справедливості. Ви прекрасно вмієте направляти людей на пошуки правди.

БЛИЗНЮКИ

Щоб домогтися успіхів у кар'єрі, вам доведеться відмовитися від деяких своїх мрій. Можливо, вам вдасться втілити деякі свої задуми, але не зовсім так, як вам хотілося. Намагайтеся шукати компроміси всюди, де це можливо.

РАКИ

Хтось з близьких зовсім закрився у собі і ви дуже переживаєте з цього приводу. Обов’язково виведіть цю людину на відверту розмову. Розпочніть розмову здалеку і з часом ваш співрозмовник навіть не помітить, як почне відкриватися.

ЛЕВИ

Якщо ви ніяк не можете прийняти якесь рішення, не переживайте, бо всім людям властиво сумніватися. На щастя, ніхто вас не квапить і у вас є час, щоб ретельно вивчити ситуацію. Беріть до уваги кожну дрібницю.

ДІВИ

Ретельно продумуйте кожне слово. У вас буде спокуса озвучити якусь думку, але краще перестрахуватися. Зайва обережність ніколи не завадить.  

ТЕРЕЗИ

Ризикніть! Звичайно, якщо ви готові розлучитися зі старим багажем і спробувати щось нове. Це може виявитися набагато цікавішим, ніж ви очікували - настільки, що ви будете шукати спосіб зробити це частиною свого життя. СКОРПІОНИ

Цього дня ви будете сяяти! Хороший настрій, геніальні ідеї, схвальні відгуки колег і керівництва – усе це буде.

СТРІЛЬЦІ

Ви розривається між двома бажаннями. Одна ваша частина хоче поділитися новинами з усім світом, а інша - жахається думки, що хтось дізнається про те, що відбувається у вашій душі. Поки ви не знайдете спосіб досягти компромісу між цими двома крайностями, поводьтеся так, щоб оточення не помітило боротьби, яка відбувається всередині вас.

КОЗЕРОГИ

Вам буде дуже складно провести хоч трохи часу на самоті. Ігнорувати навколишній світ не вийде, як би вам цього не хотілося. Найближчим часом у вас ще буде можливість залишитися наодинці зі своїми думками, а цього дня насолоджуйтеся спілкуванням.

ВОДОЛІЇ

Цього дня ви згадаєте, що таке ревнощі. Ваш партнер стежитиме за кожним вашим кроком. Не почувайтеся винними – це просто день такий. Не дозволяйте нікому нав’язати вам почуття провини, звісно, якщо ваша совість чиста.

РИБИ

Деякі ситуації цього дня потішать ваше самолюбство й допоможуть набратися впевненості в собі і в своїх силах. Почуття власної гідності буде настільки сильним, що ви навіть ризикуєте проявити егоїзм у спілкуванні з близькими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень