Гороскоп на 4 вересня

ОВНИ

Ви будете діяти несподівано, але мудро. Маєте нагоду здивувати людей, які не вірили, що ви можете генерувати хороші ідеї

ТЕЛЬЦІ

Ви втомилися від одноманітності. Але навіть у звичайну роботу ви вмієте внести елементи творчості. Цей день буде вдалим. Не прогавте свій шанс на успіх. Можливо, скоро вам відкриються нові горизонти.  

БЛИЗНЮКИ

Вам не доведеться довго переконувати колег у тому, що на світ треба дивитися позитивніше та з більшим ентузіазмом. Ви зможете надихнути колектив на хорошу і продуктивну роботу.

РАКИ

Не бійтеся взяти на себе відповідальність за нову справу: ви зумієте впоратися з нею краще за всіх. Повірте в себе й оточуючі теж не будуть сумніватися у ваших силах. Ви занадто довго грали другорядну роль і вже дозріли, щоб стати лідером.

ЛЕВИ

Переговори цього дня пройдуть особливо успішно та принесуть величезну вигоду для вас і вашої компанії. Намагайтеся з самого початку продемонструвати ділову хватку.

ДІВИ

Вам доведеться цілий день посміхатися та погоджуватися з тими людьми, з якими вам неприємно спілкуватися. Але такі правила ввічливості, особливо на роботі. Втіште себе тим, що вам доведеться прикидатися зовсім недовго.

ТЕРЕЗИ

У жодному разі не варто переносити заплановану зустріч. Зараз не час відмовлятися від свого слова й шукати виправдання. Зустріч принесе вам багато користі. Вже за кілька днів ви зможете у цьому переконатися.

СКОРПІОНИ

Цього дня багато з того, над чим ви так довго працювали, хтось може легко перекреслити. Добре було б відкласти здачу матеріалів - краще втратити день, ніж через чиюсь впертість викинути у смітник результати напруженої роботи.

СТРІЛЬЦІ

Присвятіть цей день вирішенню особливо важливих справ. А ввечері зробіть щось приємне: підіть потанцювати, розвійтеся трохи. Можливо, у вас з’являться нові і дуже приємні знайомства. Цей вечір може стати незабутнім.  

КОЗЕРОГИ

Ви так добре будете справлятися зі своїми справами, що вам шкода буде, що вони закінчуються. Втім, гарний настрій від виконаного завдання ще довго буде вас супроводжувати.

ВОДОЛІЇ

Вам не даватиме спокою якесь ваше бажання, яке ніяк не можна втілити в життя. Не сидіть цього дня склавши руки, робіть щось для його реалізації.

РИБИ

Якщо ви хочете бути в центрі уваги, то доведеться докласти чимало зусиль. Вас вперто не бажатимуть помічати, а до вашої думки не хотітимуть прислухатися. У вас вистачить сил змінити це.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень