Гороскоп на 27 серпня

ОВНИ

Цього дня вам потрібно побути наодинці. Подумати. Розібратися.

ТЕЛЕЦЬ

Ви втомилися сидіти в очікуванні дива. Вам хочеться дива прямо зараз! Або ніколи. Дайте це зрозуміти своїй другій половинці. Це внесе ясність у ваші стосунки.  

БЛИЗНЮКИ

Цього дня не зайвим буде звернутися за допомогою до експертів. Корисними будуть різного роду розумні книжки, авторитетні довідники та статті фахівців.  

РАКИ

Ви ніяк не можете прийти до компромісу? Спробуйте зробити ще одну спробу. Зірки стверджують, що зараз у вас є можливість досягнути бажаного результату.

ЛЕВИ

Добре було б розширити поле своєї компетенції, причому не на словах, а серйозно взятися за справу.Інакше нинішні проблеми вирішити не вдасться.

ДІВИ

День буде плідним, але вам доведеться попрацювати над собою. Педантизм - штука непогана, але не дозволяйте йому переходити у дріб'язковість. Спробуйте побачити картину того, що відбувається в цілому.

ТЕРЕЗИ

Зараз вам дуже важливо постійно відчувати рух вперед. Не стійте на місці. Робіть щось. Неважливо навіть яким буде результат, бо так ви розпалите в собі бажання досягати більшого.

СКОРПІОНИ

Для того, щоб успішно впоратися з усіма справами, складіть список першочергових завдань. Якомога чіткіше сплануйте свій час і намагайтеся не відхилятися від графіка.  Привчивши себе до порядку ви зможете діяти більш оперативно та продуктивно.

СТРІЛЬЦІ

Депресія? Женіть її! У вас є сили і вміння зробити все заплановане. Не дозволяйте собі зануритися у стан пригніченості, бо ризикуєте пропустити дуже важливу подію.

КОЗЕРОГИ

Ваші емоції будуть вашим ворогом цього дня. Не дозволяйте їм заволодіти собою. Краще триматися подалі від людей, яких цінуєте і з якими не хотіли б зіпсувати стосунки.

ВОДОЛІЇ

Вдалий день, щоб розібратися з великою кількістю відкладених до кращих часів справ. Якщо ж увечері вам захочеться ощасливити когось своєю присутністю - не сумнівайтеся, вас будуть раді бачити.

РИБИ

Вас чекає якась велика радість в особистому житті. Спеціально її готуватимуть для вас або ж вона виявиться несподіваною - зіркам невідомо, проте в тому, що вона буде, сумнівів немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень