Гороскоп на 21 серпня

ОВНИ

Ви так довго й напружено працювали над проєктом, що й уявити собі не можете його завершення. Якщо ж ви намагаєтеся привернути до цієї справи увагу впливової особи, то не соромтеся і просто скажіть про це.

ТЕЛЬЦІ

Як би ви не чекали від когось відповіді на своє делікатне питання, ви не захочете перефразувати його у більш м'яку форму або взяти свої слова назад. Говорити правду - це не просто ваша друга натура, це більше схоже на вроджену потребу.

БЛИЗНЮКИ

Якщо ви відчуваєте бажання зробити щось нове, то не дозвольте нічому зупинити вас. Настав час щось змінювати в житті та шукати нові шляхи для задоволення.

РАКИ

Дайте собі перепочити, нехай навіть на годинку. Останнім часом ви намагалися втекти від усіх людей, але справи не давали вам цього зробити. Спробуйте взяти все у свої руки та боріться за те, що називається особистою свободою.

ЛЕВИ

Можливо, вам доведеться скасувати заплановані на вечір зустрічі. Вашим першим поривом буде збрехати про причини, щоб не зачепити чиїсь почуття. Будьте відвертими або взагалі нічого нікому не пояснюйте.

ДІВИ

Інколи у вас є потреба побути наодинці, але тільки не цього дня. Зараз вам дуже буде потрібна компанія.

ТЕРЕЗИ

Останнім часом на вас дуже багато всього навалилося, починаючи з роботи й закінчуючи емоційними стресами. Цього дня добре було б зустрітися з друзями й добряче розважитися. Але не надто захоплюйтеся, бо вас цього дня буде важко зупинити.

СКОРПІОНИ

Світ цього дня буде настільки прихильним до вас, що вам буде дуже важко зробити щось неправильно. У вас є шанс отримати бажаний результат.

СТРІЛЬЦІ

Вам хочеться щось зробити своїми руками? Або дізнатися щось нове? Можливо, ви вже й готові до серйозних стосунків? Дійте! Пізніше ви будете задоволені тим, що скористалися моментом.

КОЗЕРОГИ

Ви завжди вмієте говорити людям те, що вони хочуть почути. Ви вмієте втертися в довіру і нав’язати свою думку. Цього дня хтось зіпсує ваші плани.

ВОДОЛІЇ

Іноді найсильніші сторони можуть бути також і найбільшими слабкостями. З часом люди, абсолютно впевнені у своїх силах, починають менше уваги звертати на вразливі сторони, а це не завжди закінчується добре.

Не втрачайте пильності.

РИБИ

Іноді робити щось – це найкращий спосіб відпочити. Для вас, особливо цього дня, дуже важливо знайти творчий вихід своєї енергії. Ви захочете ощасливити весь світ, або хоча б допомогти якомога більшій частині людей. Все це добре, однак намагайтеся не нав’язуватися.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень