Гороскоп на 20 серпня

ОВНИ

Цього дня вам доведеться взяти на себе відповідальність. Не бійтеся цього робити – у вас все вийде.

ТЕЛЬЦІ

Зараз навіть обдарованому продавцю нелегко вмовити вас розлучитися з грішми. І це добре, бо прийшов час навчитися цінувати зароблене. Те ж стосується й людей, які вас оточують. Цього дня ви зрозумієте ціну майже кожної такої особи.

БЛИЗНЮКИ

Ви доклали максимум зусиль, щоб приховати якусь делікатну справу. Але останнім часом робити це стає все важче, оскільки конкретна людина глибоко копає не тільки в цій, але й у інших ситуаціях. Не варто драматизувати, бо все, що не робиться – до кращого.

РАКИ

Чи готові ви керувати? Розподіляти завдання, делегувати повноваження і контролювати, щоб всі виконували свою роботу?  Схоже, настав ваш час! Не дозволяйте заздрісникам кидати на вас принизливі погляди або відпускати уїдливі коментарі.

ЛЕВИ

Деякі секрети просто неможливо приховати - вони виходять назовні, як би ви їх не ховали. Очевидно, зараз ви маєте справу з однією з таких таємниць. Тепер, коли зрозуміло, що неможливо вирішити питання бажаним способом, спробуйте знайти найменш болючі шляхи.

ДІВИ

Цього дня ви відчуєте велике бажання допомогти комусь, зробити добру справу. Зробіть! І відчуєте себе абсолютно іншою людиною. Добрі вчинки додадуть вам сили й упевненості в собі. Про моральне задоволення теж забувати не варто.

ТЕРЕЗИ

Незалежно від того, скільки часу люди провели разом, у будь-яких відносинах бувають спади та підйоми. Звичайно, ви це знаєте. Ви усвідомлюєте важливість проведеного разом часу, тому менш, ніж інші, схильні розривати відносини, які переживають нелегкий період.

СКОРПІОНИ

Порожні балачки ніколи не приводили вас у особливий захват. Ви, звичайно, не проти поговорити з друзями, ви просто не любите витрачати свій час на непотрібні речі. Цього дня ви нарешті зможете змінити хід подій.

СТРІЛЬЦІ

Час задуматися над тим, що для вас є справді важливим. Намагайтеся уникати ситуацій, коли ви були б змушені діяти не так, як вважаєте за потрібне. Заздалегідь спробуйте продумати шляхи для відступу.

КОЗЕРОГИ

Контролюйте емоції та не нервуйте. Саме час практикуватися в терпимості й терпінні. Зараз ви в настрої сховатися від усіх і не налаштовані це обговорювати. Однак, не треба забувати про весь світ, а особливо про тих, кому ви дорогі.

ВОДОЛІЇ

Вам кинуть виклик. Найімовірніше, в особистих стосунках. Приймайте його – є всі шанси, що ви вийдете переможцем.

РИБИ

Вірус далеких подорожей не просто оселився поруч з вами – він розбудив в вас авантюризм і неймовірне бажання змінити обстановку. Але зорі наголошують, що зараз не найкращий час для далеких поїздок. Це час для вашої кар’єри.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень