Гороскоп на 29 серпня

ОВНИ

Цього дня покладайтеся лише на себе. Найімовірніше, ваші рідні зосередяться на собі й не зможуть вчасно вам, при потребі, допомогти. А ось кохана людина весь свій час буде готова приділяти вам. Цей день ідеально підходить для зміцнення особистих стосунків.

ТЕЛЬЦІ

Згадайте свої колишні досягнення. Існує ризик депресії, тому нагадування про ваші успіхи буде доречним.

БЛИЗНЮКИ

Ви не повинні жертвувати собою заради інших. Ніхто не оцінить вашої надмірної відданості цього дня. Буде краще, якщо ви присвятите свій час для вирішення особистих питань.

РАКИ

Вас щось постійно відволікатиме від справ. Протягом дня чекайте великої кількості телефонних дзвінків, повідомлень і зустрічей. Ви зможете відновити емоційний баланс за допомогою кількох годин тиші та самотності.

ЛЕВИ

Зорі забороняють вам проявляти егоїзм у стосунках з коханими. Будьте обережні, щоб уникнути нудьги, стереотипів і одноманітності у ваших романтичних взаєминах. У іншому все цього дня буде добре. У вас є шанс на успіхи у бізнесі або мистецтві.

ДІВИ

Не думайте про минуле. Сконцентруйтеся на тому, що відбувається тут і зараз. Вас чекає день, коли у ваших романтичних стосунках відбудуться великі зміни. Не бійтеся розірвати невдалі стосунки або сказати партнеру про те, що вас не влаштовує.

ТЕРЕЗИ

Цього дня вам не треба боятися проявити трохи гордості у професійних і ділових ситуаціях. Не бійтеся образити своїх колег, відмовивши їм у чомусь. Якщо ви зосередите всю енергію на конкретному проєкті, то досягнете вражаючих результатів.

СКОРПІОНИ

Утримайтеся від критики. Направте свої зусилля на роботу та кар'єрний успіх. Скорпіон, який планує зміни в особистому житті, не повинен поспішати зі своїми рішеннями.

СТРІЛЬЦІ

Можливі невеликі непорозуміння з друзями або рідними. Не починайте суперечок, бо вони можуть перерости у серйозний конфлікт.

КОЗЕРОГИ

Вам буде важко орієнтуватися у вирі подій, якими буде наповнений цей день. Цілком можливо, що ваші плани змінять особисті обставини, але до вечора все стабілізується.

ВОДОЛІЇ

Не женіться за своїми мріями й довіряйте лише тому, що бачите на власні очі. Не слухайте чужих порад, а тільки свою інтуїцію.  

РИБИ

Новий день принесе суперечливі новини. Не намагайтеся одразу аналізувати цю інформацію. Якщо є можливість, то перенесіть на деякий час прийняття важливого рішення. Зорі пророкують успіхи у фінансових питаннях - деякі Риби зможуть збільшити свій прибуток, використовуючи незвичайну ідею.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень