Гороскоп на 5 вересня

ОВНИ

Саме цього дня вам знадобляться ті знання, які ви здобули колись давно. Так ви зможете впевнено розібратися з ситуацією, яка несподівано виникла у вашій роботі.

ТЕЛЬЦІ

Пристрасть і благі наміри керуюватимуть вашим життям цього дня. Ваша здатність розуміти і сприймати певні речі зростає. Ви будете здатні прочитати думки інших людей.

БЛИЗНЮКИ

Впертість – це чудова розвага, але користі від неї зазвичай небагато. Особливо, у справах любовних. Намагайтеся знайти спільну мову з коханими.

РАКИ

Цей день може виявитися дуже несподіваним через вашу нерозсудливість. Краще перенесіть на інший день серйозні зустрічі та прийняття важливих рішень.

ЛЕВИ

На вашу увагу претендуватимуть всі, починаючи від найближчих родичів і закінчуючи випадковими знайомими. Комусь доведеться відмовити. Намагайтеся зробити це тактовно.

ДІВИ

Не варто вигадувати щось незвичне - просто насолоджуйтеся легким днем. Що б ви не планували - все відбудеться саме так, як вам найбільше хотілося б.

ТЕРЕЗИ

У цей день зірки радять вам як слід відпочити. Нехай краще один день пройде не дуже продуктивно, зате потім ви зможете працювати на всі 100%.

СКОРПІОНИ

Вам цього дня краще побути наодинці. Нехай ні друзі, ні близькі люди не відволікають вас від роздумів. Якщо вам при цьому вдасться подумати про справи - тим краще для вас. Але перенапружувати мозок не варто.

СТРІЛЬЦІ

Зірки категорично забороняють вам думати про особисте життя. Є ризик надумати собі того, чого не існує. Вас може потягнути на з’ясування стосунків, а це не той день, коли варто цим займатися. Переключіться краще на роботу.

КОЗЕРОГИ

Вам потрібно буде вирішити важливе робоче питання. Найімовірніше, на відстані. Переконайтеся, що всі ваші засоби зв’язку працюють добре.

ВОДОЛІЇ

Хороший день для побудови довгострокових планів на майбутнє. Ви зможете так продумати все на кілька кроків вперед, що ваші очікування не тільки виправдаються, але й приємно здивують і вас, і оточуючих.

РИБИ

Цього дня комусь знадобиться ваша допомога. Відкрутитися не вдасться - посилання на те, що у вас багато справ не спрацюють.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень