Гороскоп на 30 серпня

ОВНИ

Вам потрібно діяти з особливою обережністю, щоб, зголосившись допомогти комусь, не звалити на себе відповідальність за цю людину та його вчинки.

ТЕЛЬЦІ

Цей день варто провести в компанії дуже близької вам людини. Інакше вас потягне на спогади та роздуми. Залиште минуле в минулому.

БЛИЗНЮКИ

Ви можете отримати чимало хороших пропозицій і ця обставина поставить вас перед серйозним вибором. Щоб згодом не кусати лікті, не поспішайте з рішенням.

РАКИ

Протягом усього дня вам будуть телефонувати та просити поради, участі, вимагати уваги або просто говорити про дрібниці. Намагайтеся бути чемними, не бурчіть і не нагадуйте про свою зайнятість. Одного разу ці люди з радістю прийдуть вам на допомогу.

ЛЕВИ

У цей день невеликий флірт із колегами по роботі лише зміцнить ваші почуття до коханої людини, оскільки в результаті ви неминуче прийдете до висновку, що ваша половинка – найкраща.

ДІВИ

Цей день виключно сприятливий для шопінгу. Всі найнеобхідніші речі будуть потрапляти на очі майже відразу, причому ціни вас приємно здивують.

ТЕРЕЗИ

Вашій коханій людині буде важко зрозуміти причини, які спонукали вас до тієї чи іншої дії. Вона буде ці дії трактувати по-своєму. Спробуйте все ж пояснити свою позицію.

СКОРПІОНИ

Не привертайте до себе зайвої уваги. Спробуйте поводитися якомога непомітніше. Так у вас буде більше шансів викликати до себе інтерес. Епатажна поведінка навпаки відштовхне потенційних партнерів.

СТРІЛЬЦІ

Вам варто знайти хоча б хвилинку на відверту розмову з близькими людьми. Ця розмова може дати нарешті розуміння ситуації і все стане на свої місця.

КОЗЕРОГИ

Не викидайте свої емоції на інших. Ваші особисті проблеми повинні залишитися суто особистими. Будьте терплячими, суворими, але справедливими. Проявіть увагу до дорогих людей і дуже скоро це повернеться вам сторицею.

ВОДОЛІЇ

Зірки не рекомендують вам приділяти занадто багато часу роботі з документами. З ними ви встигнете розібратися у будь-який інший зручний для вас час. Зараз же потрібно терміново рухатися вперед, знаходити, придумувати щось нове та втілювати ідеї в життя.

РИБИ

Не поспішайте щось кардинально змінювати та вносити щось нове у ваш розпорядок дня. Навряд чи ці зміни підуть на користь вашій професійній діяльності. Якщо твердо вирішили щось модернізувати, робіть це плавно, поступово, поетапно, нікуди не поспішаючи.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень