Гороскоп на 3 вересня

ОВНИ

День, коли можуть виправдатися ваші надії. Навіть найсміливіші. Але тільки за умови, що ви будете розсудливими.

ТЕЛЬЦІ

Все, що відбуватиметься цього дня, варто піддати ретельному аналізу. Ви з'ясуєте багато з того, що вам слід було б знати, просто спокійно посидівши та подумавши.

БЛИЗНЮКИ

Усілякі пошуки перетворяться для вас у вишукане задоволення. Щоправда, це не означає, що всі вони будуть вдалими. Істину ви цього дня не знайдете.

РАКИ

Вас може відвідати почуття, яке дуже схоже на заздрість. Якщо комусь з оточуючих несподівано посміхнеться удача, спробуйте не звертати на це увагу, якщо не можете щиро порадіти за людину.

ЛЕВИ

Ви не зможете розвернутися на повну, бо вам постійно буде щось заважати. Якщо ви зацікавлені в повній реалізації своїх задумів, то це краще перенести на інший день.

ДІВИ

Не варто забувати, що ніщо не заважає вам покинути те місце, яке вам набридло. Чи розпрощатися з людьми, з якими вже давно не маєте нічого спільного.

ТЕРЕЗИ

Вас спробують залучити до виконання великої спільної справи. Якщо є можливість, то цього краще уникнути, бо, хоч нові переживання й розвіють нудьгу, але їх може виявитися занадто багато.

СКОРПІОНИ

Вам варто поберегти здоров'я й уникати будь-яких заходів, які могли б йому зашкодити. Перегляньте свій раціон і розпорядок дня. Від фізичних навантажень краще відмовитися.

СТРІЛЬЦІ

Не будьте такими суворими до членів сім'ї. Проявіть м'якість і широту поглядів. Особливо це стосується відносин з дітьми. Поцікавтеся справами своєї половинки, а на вечір запропонуйте партнеру трохи пофантазувати на тему оригінального способу проведення часу.

КОЗЕРОГИ

У цей день зірки не рекомендують вам піднімати важливі питання. Навряд чи ваші колеги будуть готові прийняти адекватне рішення у той час, коли їхні руки та голови будуть зайняті обробкою рутинних проблем, які вимагають концентрації уваги.

ВОДОЛІЇ

Ви ж завжди знали, що не можна давати необачні обіцянки. Але всяке буває. Особливо у розпал суперечки. Цього дня вам доведеться відповісти за всі свої необдумані слова. Обіцяного, звичайно, три роки чекають, але точно не більше.

РИБИ

Зорі рекомендують вам скласти детальний план дій на найближчий робочий тиждень. Завтра, а тим більше - післязавтра, вам буде ніколи цим зайнятися, а без чіткого розпорядку впоратися з усіма вашими трудовими обов'язками буде нелегко.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень