Гороскоп на 13 вересня

ОВНИ

Намагайтеся не потрапити на гачок власних бажань і не робити незапланованих покупок. Ви швидко розчаруєтеся у тому, що придбаєте.

ТЕЛЬЦІ

Вашому партнеру захочеться перевірити вашу ділову спроможність. Будьте готовими до різних пасток, хитрих питань і підступних вчинків.

БЛИЗНЮКИ

Вам можна нарешті забути про свою зневіру. Починаючи з цього дня у вас все буде складатися якнайкраще. Абсолютно все!

РАКИ

Вас буде відволікати будь-яка дрібниця. Намагайтеся зосередитися на головному.

ЛЕВИ

Будьте пунктуальними цього дня. Стежте за часом. Продумуйте маршрут і складіть детальний план дій. Контролюйте себе кожну секунду.

ДІВИ

Не варто грати проти правил, бо ризикуєте програти. Досягайте результату правильним і чесним шляхом. І намагайтеся не поспішати.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться займатися тим, що ви робити дуже не хочете. Самі винні - не треба було погоджуватися. Вам час навчитися ввічливо, але твердо відмовляти. Також цього дня існує велика ймовірність закохатися у людину, яка є набагато старшою від вас. Можливо, ця закоханість швидко мине, а, може, все виявиться дуже навіть взаємним.

СКОРПІОНИ

Зірки рекомендують вам зосередитися на отриманні приємних відчуттів від робочого процесу. Ці приємності будуть, просто ви їх можете не відразу помітити.

СТРІЛЬЦІ

Не зловживайте службовим становищем в особистих цілях, бо до добра це точно не доведе. Ба більше, у вас можуть виникнути проблеми з комфортним перебуванням на робочому місці.

КОЗЕРОГИ

Пам’ятайте, що навколо вас не такі доброзичливі люди, як ви думаєте. Покладайтеся на свою інтуїцію та логіку: так ви зможете уникнути непередбачених ситуацій і перевірити наскільки добре ви вмієте відчувати людей.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає не дуже цікаве доручення, яке може зіпсувати вам настрій. Щоб якось розвіятися, займіться ввечері тим, що любите найбільше.

РИБИ

Цього дня вас можуть підвищити по службі або навантажати додатковими обов'язками, які раніше лякали вас своєю складністю та відповідальністю. Не бійтеся погоджуватися, але з’ясуйте, чи позначиться це на вашій заробітній платі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень