Гороскоп на 7 вересня

ОВНИ

Доля дасть вам зрозуміти, що з вашою невпевненістю час попрощатися. На горизонті вже видно ваші перспективи. І вони вельми привабливі. Також вам доведеться прийняти важливе рішення. Аби не помилитися скличте сімейну раду.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете чимось незадоволені. Вам знову здасться, що удача обходить вас стороною, але варто придивитися уважніше, адже відсутність поганих новин - це вже удача!

БЛИЗНЮКИ

Цього дня можуть відбутися зміни у вашій діяльності. Можливо, ваша робота стане більш творчою та різноманітною. А ось відносини з рідними будуть не найкращими. Але це похолодання лише на один день.

РАКИ

Ви втомилися продовжувати боротьбу за місце під сонцем. Візьміть собі кілька днів перепочинку, інакше ви зламаєтеся на фінішній прямій, коли вам точно не можна буде зупинятися.

ЛЕВИ

Ви готові взяти провину на себе, навіть якщо ви й не винні.  Більше того, ви схильні намагатися зробити це ще до того, як пролунає запитання «хто винен?». Не поспішайте. Найімовірніше, ваша жертовність не знадобиться.

ДІВИ

Вам у голову будуть приходити дивні ідеї. Женіть їх якнайшвидше. Намагайтеся взагалі ні про що не думати. Просто відпочиньте.

ТЕРЕЗИ

День обіцяє бути дещо конфліктним і напруженим. Хоча вам вдавалося впоратися й не з такими труднощами – прорветеся!

СКОРПІОНИ

Вам варто більше часу приділити сну. Навряд чи найближчим часом у вас ще буде така можливість: вам доведеться працювати по 14 годин, а решту доби ви будете думати над тим, як вдосконалити свою роботу. Насолоджуйтесь блаженним затишшям.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ваше щастя буде залежати цілком і повністю від вас. Будьте рішучими. 

КОЗЕРОГИ

Ви рідне місто добре знаєте? Якщо так, то напевно зрозумієте, куди краще піти погуляти. Вам треба розвіятися. І не обов’язково робити це з кимось.

ВОДОЛІЇ

Вас відвідає велика кількість цінних думок і геніальних ідей. Деякі з них, мабуть, має сенс записати - раптом у майбутньому стануть у нагоді.

РИБИ

Дух співробітництва зазвичай полегшує життя. І ваш випадок - не виняток. Залучіть домашніх до спільної роботи. Це згуртує родину та й справу ви зробите набагато швидше.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень