Гороскоп на 1 вересня

ОВНИ

Повеселитися можна безкоштовно, особливо якщо гроші потрібні для більш серйозних цілей. Насолоджуйтеся товариством друзів, але намагайтеся не піддаватися тиску ззовні.

ТЕЛЬЦІ

Вам варто зайнятися домашніми справами. Порядок у домі сприяє порядку в голові. Якщо вдома усе на своїх місцях, то й думається легше.

БЛИЗНЮКИ

Раптове бажання змінити все навколо з’явиться у вас цього дня. Оточуючим дуже пощастить, якщо у своєму прагненні реформувати все і вся ви обмежитеся розгромом власного будинку.

РАКИ

Зірки рекомендують не ображатися на критику, висловлену вам коханою людиною. Спробуйте сприйняти її максимально адекватно та навіть застосувати на практиці. Можливо, ваша половинка сама злякається результатів своїх порад і візьме свої слова назад.

ЛЕВИ

Цього дня ніщо не буде випадковим, тому зірки рекомендують звертати увагу геть на все. Уважно слухайте, що вам говоритимуть та спостерігайте за діями людей. Можливо, знайдете щось дійсно важливе, цінне й варте уваги.

ДІВИ

Не варто доводити ситуацію до тієї стадії, коли нічого з нею зробити вже буде не можна. Проблеми варто вирішувати зараз. Бажано в першій половині дня.

ТЕРЕЗИ

Цього дня вас найменше цікавитиме думка вашої коханої людини з приводу того, що ви робите чи думаєте. Обережніше! Людей ображати не можна.

СКОРПІОНИ

Не будьте собакою на сіні. Дайте вашому партнеру можливість знайти себе. Він не зобов'язаний весь свій час витрачати виключно на вас. Та й вам така поведінка незабаром набридла б.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня тривога за майбутнє буде займати більшу частину ваших думок. Не накручуйте себе – найближчим часом жодних негативних змін у вашому житті не передбачається.

КОЗЕРОГИ

Уникайте конфліктних ситуацій. Якщо відчуваєте, що можете вибухнути, то краще відкладіть усі зустрічі та важливі справи.

ВОДОЛІЇ

Вам, можливо, доведеться займатися робочими проблемами. Довіряйте своїй інтуїції, але не відмовляйтеся й від інших джерел інформації. Чим більше ви дізнаєтеся, тим меншою буде ймовірність помилки.

РИБИ

Яку б карту ви не витягнули, вона неодмінно стане щасливою. У вас, судячи з усього, настав вдалий період для ризикованих угод. Ви з усього зумієте отримати для себе вигоду, тому вашим успіхам можна тільки позаздрити!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень