Гороскоп на 14 вересня

ОВНИ

Через неорганізованість ви ризикуєте зробити помилку. Розкладіть все по своїх місцях, відмовтеся від непотрібних розмов і все, що запланували на цей день, ви встигнете зробити.

ТЕЛЬЦІ

Від вашої активності залежить те, як скоро ви зумієте впоратися з важливими справами. Ваша оперативність допоможе у найкоротші терміни зібрати всю необхідну для роботи інформацію.

БЛИЗНЮКИ

Не поспішайте ділитися своїми таємницями. Навіть з близьким  людьми. Якщо вже аж дуже кортить розповісти про якусь цікаву подію з вашого життя, то почекайте хоча б один день.

РАКИ

Зорі нагадують вам, що у вас є межа можливостей. Не треба звалювати на свої плечі зовсім все. Дозвольте комусь вам допомогти.

ЛЕВИ

Вам не варто обмежувати себе. У якості вільного художника ви зможете створити щось особливе.

ДІВИ

Вам краще буде відсторонитися від того, що відбувається і обмежитися роллю спостерігача. Це дасть вам можливість побачити, хто саме вставляє вам палиці в колеса.

ТЕРЕЗИ

Ви можете дозволити собі піти на певний ризик. Є непоганий шанс, що прибуток покриє витрати. Однак, вам варто бути обережними й не заходити надто далеко.

СКОРПІОНИ

Ті, кого ви любите, можуть стати абсолютно нестерпними цього дня. Нікому іншому ви не пробачили б подібних витівок, але у цьому випадку ви навіть не зможете образитись.

СТРІЛЬЦІ

Зірки рекомендують вам спробувати втекти від усіх. Хоча б на деякий час. Рідні повинні вас зрозуміти. Так ви зможете подумати про все без перешкод і визначитися з тим, як діяти далі.

КОЗЕРОГИ

Вам доведеться хоча б годину вашого вільного часу приділити роботі. Без вашого втручання не обійтися. Можливо, це зіпсує ваші плани, але зорі наголошують, що так буде краще для вашої кар’єри.

ВОДОЛІЇ

Якщо ви зібралися цього дня нічого не робити, то це максимально правильне рішення! Вам потрібно набратися сил перед новим робочим тижнем, оскільки вас чекають важливі справи.

РИБИ

Цього дня відбудеться зустріч, яка може добряче змінити ваше життя. Найімовірніше, вона матиме діловий характер. Як би ви не нервували, все складеться напрочуд вдало.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень