Гороскоп на 8 вересня

ОВНИ

У вашому житті відбулася якась важлива подія і щось, не менш значуще, ще має відбутися. А зараз ви насолоджуєтеся кожною хвилиною затишшя. 

ТЕЛЬЦІ

В житті завжди має бути місце для хорошого жарту.  Не будьте занадто серйозними, бо ваша діловитість може відлякати від вас людей. Будьте собою. Так вам буде простіше знайти шляхи вирішення усіх своїх питань.

БЛИЗЮКИ

Зорі не рекомендують вам проводити багато часу у закритому приміщенні. Нехай свіжий вітер надихне вас на нові звершення.

РАКИ

Вашій коханій людині захочеться щось вдосконалити у вашому житті, однак навряд чи вона зможе отримати бажаний результат. Вас це роздратує. Спробуйте втримати себе в руках.

ЛЕВИ

Чим менше ви будете довіряти оточуючим, тим буде краще для вас і ваших любовних відносин. Якщо маєте якісь сумніви щодо вашого партнера, то краще з ним і з’ясовувати істину.

ДІВИ

Не надто вдалий день для пошуку винних. Тим більше, що ситуація може виявитися складнішою, ніж ви думаєте. Намагайтеся не робити різких рухів.

ТЕРЕЗИ

Обмежте свої дії тим, що вам давно й добре відомо, і що ви можете робити практично на автоматі. Необхідність винаходити щось нове навряд чи принесе вам задоволення.

СКОРПІОНИ

Сподівайтеся на краще, але не забувайте про страховку. Можливо, вам вдасться зробити багато чого, не маючи надійної опори, однак варто себе убезпечити.

СТРІЛЬЦІ

Вам спадатимуть на думку різні нісенітниці. Не поспішайте озвучувати свої думки: зовсім не факт, що їх приймуть за жарт. Доведеться пояснювати...

КОЗЕРОГИ

Найближчим часом вас чекає велика удача. Навіть дуже велика! Частіше озирайтеся, щоб не впустити свій шанс.

ВОДОЛІЇ

У вас можуть виникнути проблеми через те, що техніка підведе вас у найбільш відповідальний момент. Звичайно, у наш час без неї ніяк не обійтися, але будьте готові спланувати день, не сподіваючись на допомогу технічних пристроїв.

РИБИ

У цей день ваша кохана людина не захоче вас відпускати від себе надовго. Тому, якщо турбуєтеся про її психіку та гарний настрій, то намагайтеся усі справи виконувати оперативно, а потім повертатися у затишні обійми.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень