Гороскоп на 11 вересня

ОВНИ

Якщо ви присвятили себе творчому життю, то цього дня у вас з'явиться можливість знайти собі нове джерело прибутку.

ТЕЛЬЦІ

Будьте особливо уважними при виконанні розумової роботи. Не відволікайтеся на дрібні неприємності та чітко сплануйте собі що і коли ви повинні зробити.

БЛИЗНЮКИ

Вам доведеться всім доводити, що ви гідні тієї посади, яку обіймаєте. І собі - в першу чергу. Заспокойте себе, згадавши свої заслуги.  

РАКИ

Вашій ефективній роботі може заважати техніка. Навіть не зовсім зручна мишка чи надмірні високі частоти в колонках будуть здатні збити ваш трудовий настрій і змусити розгубитися.

ЛЕВИ

Не хочеш зла, то не роби добра. Пам'ятайте про це, коли вас потягне допомогти колезі. Ви можете серйозно поплатитися за свою доброту. Краще займіться своїми справами і, в першу чергу, вирішуйте свої проблеми.

ДІВИ

Робота цього дня сама знайде вас. Краще не бігти від справ, а набратися терпіння і виконати все, що на вас навалилося.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає спокійний день. Без конфліктів. Без непорозумінь. Без заздрості. Вам же необхідно переглянути свої методи роботи та навчитися працювати в команді.

СКОРПІОНИ

Зірки радять вам звернути увагу на ваш зовнішній вигляд і, за потреби, терміново зайнятися оновленням гардеробу. Так ви будете почуватися більш впевнено.

СТРІЛЬЦІ

Першу частину намічених справ ви виконали. Тепер головне не розслаблятися і не забувати про те, що це ще не кінець. Ваші рідні та друзі цього дня будуть уважними до вас як ніколи. Цінуйте те, що вас так люблять.  

КОЗЕРОГИ

Ви здатні помітити куди більше, ніж думають інші. Цього дня щось може викликати у вас деякі питання. Поставте їх і подивіться, як буде поводитися ця людина. Можливо, вас намагаються обвести навколо пальця.

ВОДОЛІЇ

Не варто цуратися того, хто виглядає більш успішним, ніж ви. Хтось з таких людей може зробити вам дуже вигідну пропозицію.

РИБИ

Не вірте тому, чого ви не бачили на власні очі. Робити висновки з чужих слів так само небезпечно, як підписувати документи навіть не спробувавши їх прочитати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень