Гороскоп на 15 вересня

ОВНИ

Роздивіться у собі щось нове, тоді й життя вам здасться цікавішим. Вам краще позиціонувати себе як людину серйозну та ділову. От у цьому напрямку й рухайтесь.

ТЕЛЬЦІ

Це день, коли ви зможете показати себе з найкращого боку. Відмінний день для тих, хто прагне змін. У вашому оточенні з’являться люди, які зможуть прикрасити та полегшити ваше життя.

БЛИЗНЮКИ

Вам краще ризикнути й зробити хоч щось, аби наблизитися до своєї мети. Навіть, якщо зазнаєте невдачі, ви ніколи не зможете звинуватити себе у бездіяльності.

РАКИ

Вам варто діяти не поспішаючи, бо у звичному темпі ви ризикуєте проскочити повз щось дуже важливе. Придивляйтеся до людей і частіше озирайтеся, щоб нічого не впустити.

ЛЕВИ

Вас чекає спілкування з людиною, яка може вас роздратувати. Не поспішайте якомога швидше закінчити зустріч, бо невдовзі ця людина буде дуже потрібною вам.

ДІВИ

До всього, що стосується вашого приватного життя, підходьте з гумором. Намагайтеся зробити все можливе, щоб ніхто не зіпсував ваших стосунків із близькою людиною.

ТЕРЕЗИ

Не варто переоцінювати свої сили. Вони вам незабаром знадобляться. Підіть у салон, поїдьте на дачу, погуляйте з друзями… І не переймайтеся дрібними негараздами.

СКОРПІОНИ

У вас може з’явитися конкурент. Пильнуйте! Будьте ніжнішими з тим, кого любите, а краще – проведіть весь цей день лише вдвох.

СТРІЛЬЦІ

Будьте гнучкими, тоді вам вдасться отримати все, що хочете. Ну, чи майже все. Можливо, вам доведеться у чомусь поступитися своїми принципами.

КОЗЕРОГИ

На жаль, вам не вдасться зробити те, що ви собі запланували на цей день. Може відбутися щось, що трохи відкине вас назад. Але це й до кращого – у вас буде можливість ще раз продумати свій план і, за потреби, виправити помилки.

ВОДОЛІЇ

Зараз ви занадто стомлені, щоб адекватно сприймати те, що відбувається. Саме тому багато проблем здаються вам серйознішими, ніж вони є насправді.

РИБИ

У вас буде дуже багато енергії. Це допоможе вирішити якусь давню проблему. А деякі питання потребуватимуть максимальної концентрації уваги. Зрештою все вирішиться добре.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень