Гороскоп на 9 вересня

ОВНИ

Якщо ви хочете щось кардинально змінити у своєму житті, то не варто лякатися труднощів. Якщо ви твердо стоїте на ногах, (а у цьому зараз немає жодних сумнівів), то успіх вам гарантований. Крім того, ваші рідні та близькі обов'язково підтримають ваші починання.

ТЕЛЬЦІ

Це найкращий день для підписання важливих контрактів. Якщо у вас є така можливість або хоча б відповідна угода під рукою - терміново підписуйте.

БЛИЗНЮКИ

Ви дуже унікальна людина. Цим варто пишатися, але не варто забувати, що майже кожен з решти представників людства схильний думати так само. І вони теж мають на це право. Вам доведеться шукати компроміс між своїми амбіціями та повсякденними обов'язками.

РАКИ

Вам на день потрібно забути про гордість і попросити про допомогу. Краще вчинити так, ніж провалити справу.

ЛЕВИ

Зірки рекомендують цього дня попрацювати над підвищенням своєї кваліфікації. Можливо, це виявиться не найцікавішим проведенням часу, але допоможе вашій кар’єрі.

ДІВИ

Не варто бути надто легковажним і приймати необдумані рішення. Помилка, зроблена цього дня, може привести вас до серйозних фінансових втрат. Те ж стосується і ваших висловлювань. Думайте, перш ніж говорите, інакше дехто може розцінити ваші слова не так.

ТЕРЕЗИ

Не варто будувати амбітних планів цього дня. Навряд чи ви зможете втілити їх у життя. Тому поки зірки рекомендують не мріяти, а концентруватися на реальності.

СКОРПІОНИ

Вам не варто вирішувати важливі справи. Якщо є така можливість, то відкладіть їх до наступного тижня. Вас буде дуже легко вивести з рівноваги, тому не плануйте зустрічі з людьми, які теоретично можуть вас розгнівати. 

СТРІЛЬЦІ

Вам під силу здолати навіть найбільш безнадійну справу. Головне – не витрачати даремно сили, а направити енергію у конструктивне русло.

КОЗЕРОГИ

Не поспішайте приймати рішення. Вони можуть виявитися не зовсім правильними. Вам буде важко зосередитися на роботі. Цього дня вас турбуватимуть особисті питання.

ВОДОЛІЇ

У вас є можливість продемонструвати свої розумові здібності. Використайте цей момент, щоб владнати справи, які потребують від вас особливої пильності. Але нові справи розпочинати не варто.

РИБИ

Немає нічого, що ви не могли б зробити, озброївшись терпінням і послідовністю. Це ваш день!

 

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень