Гороскоп на 20 вересня: «Рибний» шопінг і новий роман Близнюків

ОВНИ

Немає нічого більш постійного, ніж тимчасове. А те, що ви сплануєте цього дня може протриматися й століття. Тому, поставтеся з усією серйозністю до планування свого майбутнього.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете дуже спокійними. Цим ви можете викликати неабияке захоплення колег, бо день буде насичений великою кількістю подій.

БЛИЗНЮКИ

Випадкове знайомство може призвести до палкого та серйозного роману. Але тільки за умови, що ви будете більш поступливими.

РАКИ

Намагайтеся триматися подалі від людей, які з’ясовуватимуть стосунки і в жодному разі не починайте й самі цього робити. Навіть, якщо вас збентежить поведінка вашого партнера.  

ЛЕВИ

Зважаючи на те, що не за горами важливий захід, який навряд чи буде гармонійно поєднуватися з іншими вашими справами, цей день варто присвятити підтягуванню хвостів. Найближчим часом ви будете зайняті іншими питаннями.

ДІВИ

Якщо є можливість, то не робіть різких рухів у напрямку досягнення амбітної мети. Інакше все може піти шкереберть.

ТЕРЕЗИ

Ваш керівник буде готовий посприяти вам цього дня, як ніколи. Можете сміливо просити підвищення. Як мінімум, заробітної плати.

СКОРПІОНИ

Вам захочеться полоскотати собі нерви. Будьте уважними, не перестарайтеся. Намагайтеся не переоцінювати свої можливості.

СТРІЛЬЦІ

Затишшя у справах буде тимчасовим і це не привід випускати ініціативу зі своїх рук. Можливість впливати на ситуацію допоможе вам завжди залишатися на висоті, якою б серйозною не була проблема.

КОЗЕРОГИ

Не намагайтеся компенсувати мляві дії у першій половині дня надмірною активністю у другій, коли треба терміново відзвітувати за виконану роботу. Складіть собі такий план, щоб ваші робочі будні були більш різноманітними.

ВОДОЛІЇ

На вас навалиться занадто багато турбот і проблем, які стосуються вашого особистого життя, тому вам буде важко зосередитися на своїх безпосередніх обов'язках. Можливо, краще взяти вихідний?

РИБИ

Невеликий підробіток принесе непоганий прибуток. Не варто одразу ж відкладати ці гроші – краще витратити їх на придбання тих речей, які ви давно хотіли купити. Найближчим часом проблем із фінансами не буде.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень