Гороскоп на 10 вересня

ОВНИ

Цього дня вам буде трохи сумно. Піддатися такому настрою - приваблива перспектива, однак робити цього не варто. Тужливий вираз обличчя вам не личить.

ТЕЛЬЦІ

У вас з’явиться велика кількість ідей. Від них просто не буде відбою. Візьміть блокнот і записуйте! Геніальні рішення іноді приходять, здавалося б, з абсолютно звичайних речей. Все, що ви придумаєте цього дня, допоможе вам у найближчому майбутньому.

БЛИЗНЮКИ

Ви не відчуватимете великого бажання працювати. У вас є сили взяти себе в руки, але чи є бажання?..

РАКИ

У вас буде злегка авантюрний настрій, завдяки якому ви зможете зробити те, що вже давно планували. Не бійтеся робити рішучі кроки назустріч майбутньому і приймати спонтанні рішення.

ЛЕВИ

Зорі рекомендують вам зробити невелику паузу в роботі. Прогулянки на свіжому повітрі добре вплинуть на ваші нерви. Крім того, спокійна атмосфера допоможе вам зосередитися, щоб дозволити вашій уяві знайти свіжі ідеї.

ДІВИ

Будьте обережними у спілкуванні з керівництвом. Не намагайтеся переконати вашого начальника у своїй правоті, навіть якщо вона й незаперечна. Не будьте надокучливими.

ТЕРЕЗИ

Відчуття легкості та емоційного підйому допоможуть вам у вирішенні багатьох питань. Це найкращий день для того, щоб радіти життю і працювати з задоволенням.

СКОРПІОНИ

Чим менше ви будете замислюватися над тим як поводитися і що говорити, тим краще складеться день. Будь-яка спроба зіграти буде виглядати відверто фальшивою.

СТРІЛЬЦІ

Насолоджуйтеся приємними дрібницями. Хоча цілком можливо, що серед цих дрібниць трапиться й щось дуже важливе. Словом, пильнуйте.

КОЗЕРОГИ

Нерозумно продовжувати сперечатися, якщо аргументи супротивника незаперечні. Цього дня вам, ймовірно, доведеться визнати свою помилку. Не переймайтеся дуже – з усяким може трапитися.

ВОДОЛІЇ

Гостей не чекали? А вони прийшли! Спробуйте втримати емоції й бути гостинним господарем.

РИБИ

Вам багато чого доведеться робити одночасно. Завдання не з легких, проте ви з честю з ним впораєтеся. Вечір присвятіть тому, що любите. Або тому, кого любите.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень