Гороскоп на 19 вересня: три сюрпризи для Тельців і Діви, як мурашки

ОВНИ

Хтось вирішить, що має право давати вам поради як вам варто жити й працювати. Якщо ваc дійсно цікавить думка інших, то усіляко заохочуйте ці спроби навчити вас хорошому, якщо ж ні - не соромтеся перервати співрозмовника.

ТЕЛЬЦІ

Доля готує вам приємні несподіванки цього дня: ви отримаєте цікаву пропозицію по роботі, в особистих стосунках відбудеться довгоочікуване потепління і хтось може повернути вам уже забутий борг. Ідеальний день, чи не так?

БЛИЗНЮКИ

Вам потрібно продумати свої подальші плани. Нарешті ви зможете все зробити по-своєму. Вам вдасться налагодити все таким чином, щоб робочий ритм повністю відповідав вашому темпу життя. І найголовніше - ви зможете ні від кого не залежати.

РАКИ

Надзвичайно сприятливий день для спілкування. Усі сварки будуть забуті. Але потрібно винести урок з цієї ситуації, бо наступного разу вашу необдуману поведінку так просто не забудуть.

ЛЕВИ

Не поспішайте приймати важливі та відповідальні рішення. Вони можуть виявитися помилковими й призвести до небажаних наслідків.  

ДІВИ

День буде метушливим: багато справ, багато зустрічей, багато завдань. Доведеться докласти чимало зусиль, аби з усім впоратися та всім догодити.

ТЕРЕЗИ

Вам на деякий час треба залишити місце лідера. Зараз найкращий для вас варіант - попрацювати під керівництвом досвідченого фахівця й привести до ладу усі свої справи.

СКОРПІОНИ

Все не так просто, як вам може здатися. Не розслабляйтеся й ретельно контролюйте усе, що відбувається. Намагайтеся не ділити події лише на чорні та білі.  

СТРІЛЬЦІ

Якщо ваше керівництво запропонує вам ділову поїздку, то одразу ж погоджуйтеся. Будь-які відрядження будуть для вас зараз дуже успішними й зможуть принести вам непоганий прибуток.

КОЗЕРОГИ

Цього дня можете не турбуватися через погром, який залишите після себе. Вас буде виправдовувати велика мета, йдучи до якої ви змітаєте все на своєму шляху.

ВОДОЛІЇ

Вам може забракнути сил. І фізичних, і душевних. При можливості уникайте товариства надмірно емоційних людей.

РИБИ

Якщо бажаєте відновити нормальні відносини з близькою людиною, то зробіть перший крок. Цей день якнайкраще підходить для примирення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень