Гороскоп на 26 вересня: Водоліям – премії, Скорпіонам – любовні непорозуміння

ОВНИ

Не треба бути скептично налаштованими до того, що ви робите. Цілком можливо, що цей скепсис несприятливо позначиться на вашій кар'єрі або атмосфері в робочому колективі.

ТЕЛЬЦІ

Можливо, вам доведеться змінити місце роботи, але це зовсім не пов'язано з тим, то ви повинні залишити свою нинішню посаду. Може бути, що ваша фірма переїде у інше приміщення або ж вам запропонують ще одну посаду тільки вже в іншій установі.

БЛИЗНЮКИ

Є ризик, що ви інтерпретуєте чиїсь слова зовсім не з тим змістом, який вкладав ваш співрозмовник. Краще перепитайте, інакше у вас можуть виникнути проблеми у подальшій співпраці.

РАКИ

Не намагайтеся змусити всіх працювати так, як це робите ви. Будьте вимогливими, але не забувайте про індивідуальний підхід до кожного.

ЛЕВИ

Цього дня ви нарешті зможете завершити переговори, які тягнулися дуже довго. Тішить те, що у подальшій співпраці не виникне жодних серйозних непорозумінь і конфліктів. ДІВИ

ДІВИ

Будьте готовими до того, що вам доведеться когось мирити. Зазвичай це загрожує нервовими розладами різного ступеня тяжкості, однак цього разу у вас все вийде легко та невимушено.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться ховати справжні почуття за старанно намальованою посмішкою. Не варто говорити цього дня комусь все, що ви про нього думаєте.

СКОРПІОНИ

Вам з вашою коханою людиною потрібно поговорити. Ви назбирали багато невдоволення – прийшов час усе з’ясувати. Можливі серйозні конфлікти.

СТРІЛЬЦІ

Ви занадто зациклилися на роботі. Вона нікуди від вас не дінеться, тому дозвольте собі відпочити від справ. Бажано добре виспатися.

КОЗЕРОГИ

День буде гарячим. Вас чекає велика кількість подій, які не будуть від вас залежати. Цей напружений період може обернутися чимось корисним.

ВОДОЛІЇ

Ваша активність і підприємливість принесуть заслужений успіх. Ви зможете стати натхненником перспективного проекту, а за своє завзяття  - отримаєте премію.

РИБИ

Вам важко працюватиметься, але добре відпочиватиметься. Вас чекає приємна зустріч з друзями, яких ви давно не бачили.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень