Гороскоп на 16 вересня

ОВНИ

Цього дня  ухилитися від роботи буде непросто, а якщо і вдасться, то пізніше ви напевно про це пошкодуєте.

ТЕЛЬЦІ

Сонце є завжди, просто іноді воно ховається за хмарами. Не варто турбуватися, якщо зараз вам не вдається щось зробити ідеально. Чорна смуга скоро закінчиться, а біла виявиться тривалою та білосніжною.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня ви досягнете неабиякого успіху у справах і це помітить ваше керівництво. Продовжуйте у тому ж дусі й незабаром зможете отримати підвищення. Або, як мінімум, визнання.

РАКИ

Вам знадобиться хоча б невеликий перепочинок. Перекладіть тягар відповідальності на інші плечі й вам відразу ж стане легше дихати. Але не захоплюйтеся дуже – цього дня побайдикуйте, а потім повертайтеся до своїх обов’язків.

ЛЕВИ

Ви будете дуже чутливими. Не беріть все так близько до серця - ніхто цього не оцінить та й вам шкідливо. Вам треба більше дбати про себе.

ДІВИ

Вам цього дня дуже допоможе друг. Радійте цій обставині й забудьте про скарги на життя. Інакше бажання вам допомагати швидко зникне.

ТЕРЕЗИ

Займіться чимось новим. Дізнайтеся щось нове. По-перше, нові знання можуть невдовзі вам знадобитися, а, по-друге, день пройде швидше та цікавіше.

СКОРПІОНИ

Ви недооцінюєте власні сили. І це найбільша помилка, яку ви можете зробити цього дня. Впевнено робіть те, що вважаєте правильним.

СТРІЛЬЦІ

Навколо вас може зібратися занадто багато людей, які даватимуть вам поради. Доведеться пошукати тихе місце або навчитися говорити людям про те, що вам не подобається.

КОЗЕРОГИ

Цього дня ви можете втратити щось важливе: дружбу, довіру чи добре ставлення небайдужої вам людини. Намагайтеся контролювати емоції та добре думати, перш ніж сказати хоча б слово. У такому випадку все буде добре.

ВОДОЛІЇ

В вас вселиться звір. Якщо не хочете неприємностей з колегами та рідними, то женіть цю істоту якнайдалі. І якнайшвидше!

РИБИ

Тим, хто хоче піднятися службовими сходами, варто задуматися про стратегію. День буде сповнений сумнівів. Подумати зайвий раз не завадить, але постійно у цьому варитися точно не варто.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень