Гороскоп на 29 вересня: Овни матимуть фінансові проблеми, а Козероги - конфлікти

ОВНИ

Вам доведеться зосередитися на формуванні сімейного бюджету, тому що останнім часом ваші витрати помітно зросли, чого не можна сказати про прибутки. Прорахуйте всі можливі ситуації, які вимагатимуть від вас фінансових вкладень.

ТЕЛЬЦІ

Тіштеся тим, що скоро хаос у вашому житті закінчиться. Цього дня не все вдасться так, як ви запланували, однак причин турбуватися немає.

БЛИЗНЮКИ

Ви дуже зациклилися на вашій сфері діяльності. Прийшов час більше уваги приділити вашому приватному життю, бо за роботою ризикуєте втратити близьку людину.

РАКИ

Цілком ймовірно, що через важливі справи вам доведеться пожертвувати своїм вільним часом. Але у жодному разі не економте на сні, бо це негативно позначиться на якості отриманих результатів.

ЛЕВИ

Не будьте такими категоричними. Дайте людям показати себе, дайте їм хоч найменшу можливість розкритися і проявити свої позитивні якості. А хтось цього дня точно до вас потягнеться.

ДІВИ

Забудьте про робочі проблеми. Відпустіть усі професійні питання до понеділка та насолоджуйтеся відпочинком із сім’єю. Добре було б відвідати старших родичів.

ТЕРЕЗИ

Через певні обставини вам доведеться кардинально змінити плани, якщо вони у вас були, і приділити весь свій час комусь із близького оточення.

СКОРПІОНИ

Ви давно відкладали рішення якогось питання, але, схоже, його нарешті необхідно вирішити. Найпростіший та швидкий спосіб - сказати «ні», проте такий вихід з положення не завжди є виправданим.

СТРІЛЬЦІ

Обставини можуть скластися так, що замість відпочинку ви будете крутитися цілий день, причому аж ніяк не у своїх справах. Але будьте певні – це повернеться вам сторицею.

КОЗЕРОГИ

Бережіть нерви. Не вступайте у конфлікт, навіть якщо дуже хочеться відстояти свою точку зору. Цього дня краще відступити.

ВОДОЛІЇ

Ви будете не просто привертати увагу людей, а зачаровувати їх. Ви зможете підкорити будь-кого просто посмішкою. Але не зловживайте!

РИБИ

Можливо ваш союз більше не є продуктивним. Час дати йому розпастися і пошукати більш конструктивних зв'язків. Чим швидше ви приймете рішення про це, тим краще.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень